Türkiye (Son Dakika) Boşandığı eşini pompalı tüfekle rehin aldı

Boşandığı eşini pompalı tüfekle rehin aldı

Paylaş
Boşandığı eşini pompalı tüfekle rehin aldı

Hatay'da boşandığı eşini barışmaya ikna edemeyince pompalı tüfekle 5.5 saat rehin alan ve araçla bölgeden uzaklaşan kişi, takip sonucu bulunduğu yerde üzerine atlayan polis tarafından etkisiz hale getirildi

Hatay'da yaklaşık 2 ay önce boşandığı eşini barışmaya ikna edemeyince pompalı tüfekle rehin alan kişi, polisin 5.5 saat süren çabaları sonucu etkisiz hale getirildi.

Boşandığı eşi Cevahir G’nin merkeze bağlı Emek Mahallesi’ndeki evine giden Ahmet G, eski karısını barışmak için ikna etmek istedi. İkna olmayan Cevahir G, Ahmet G. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet G, iki çocuğunun annesi Cevahir G’yi pompalı tüfekle rehin aldı. Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi alarak evin bulunduğu sokağı trafiğe kapattı. Olay yerine Özel Harekat ekipleri ve psikolog da çağrıldı.

Polis, Ahmet G’yi, eski eşini bırakması için ikna etmeye çalıştı. Ekiplerin çabasına rağmen ikna olmayan Ahmet G’yi yatıştırmak için olay yerine ağabeyleri de geldi. Kardeşleriyle görüşen Ahmet G, evden çıkmaya ikna oldu. Pompalı tüfeğini elinden bırakmayan Ahmet G, rehin aldığı eski eşi ve iki ağabeyini de yanına alarak evin önüne gelen otomobille bölgeden ayrıldı. Polis ekipleri, aracı uzun süre takip etti.

Merkeze bağlı Harbiye beldesine yönelen araç bir süre sonra Döver yol kavşağında durdu. Takibi sürdüren Cinayet Büro Amirliğinde görevli bir polis memuru araçtan inen Ahmet G’yi üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Olayın şokunu yaşayan Cevahir G, gözyaşlarına hakim olamadı. Ahmet G. ve Cevahir G. daha sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer13240","13240","201311","13240-81817.jpg","1", "0","Boşandığı eşini pompalı tüfekle rehin aldı");