Türkiye (Son Dakika) Boşanmak isteyen kadına sahte bombalı tehdit

Boşanmak isteyen kadına sahte bombalı tehdit

Paylaş
Boşanmak isteyen kadına sahte bombalı tehdit

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde eşinden boşanmak üzere olan kadının arabasının altında sahte bomba düzeneği bulundu. Sahte bombayı sürücünün kocasının eşini korkutmak için yerleştirdiği anlaşıldı

Olay, Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'ndeki Erdemir Bağlık kapı girişinde yaşandı. Fabrikada çalışan Y.Ö., mesaisinin bitmesi sonrası otoparktaki aracını çalıştırıp evine gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada aracın altından bir boru sarktığını fark eden işçiler, Y.Ö.'yü uyararak aracını durdurmasını istedi.

Aracın altında bir borunun bantla sarıldığını, kabloların sarktığını ve pil bağlı olduğunu gören kadın korkarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

ARAÇ GÜVENLİK ÇEMBERİNE ALINDI

Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bomba düzeneğini görünce aracın etrafını güvenlik çemberine aldı. Araç sürücüsü kadının bombadan haberi olmadığını ve eşi S.Ö. ile boşanmak üzere olduğunu söylediği öğrenildi.

BOŞANMAK ÜZERE OLDUĞU KOCASI GÖZALTINA ALINDI

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bomba imha uzmanları, aracın altındaki bomba süsü verilmiş düzeneği kontrollü şekilde fünye ile patlattı. Yapılan incelemede bomba süsü verilmiş düzeneği eşinin aracının altına boşanmak üzere olduğu kocası S.Ö.’nün yerleştirdiği öğrenildi. Polis S.Ö'yü gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Haberin Devamı