Dr. Haydar Dümen Boşuna özenmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Boşuna özenmeyin

Haberin Devamı

Erkeklerin kahve sohbetleri ve arkadaş toplantılarının vazgeçilmez konusu büyük penis aslında özenilecek bir şey değil. Çünkü hayalini kurduğunuz büyüklük birlikte olduğunuz kadına acı verir, cinsellikten soğutur, sizi de yıpratır.

BÖYLE SORU YOK!

Öpüşürken boşalıyorum

18 yaşındayım. Sevgilimle daha öpüşmeye başlar başlamaz boşalıyorum, yardım edin.

CEVAP

Olur değerli okurum, uzaktan üfleme püflemelerle yardım olmaz. Lafla peynir gemisi değil, kıyıdaki takalar bile yürümez!!! Sevmişsin, sevgili de bulmuşsun. İlk adımını atmış, öpüşmüşsün. Konu mahremiyete kaymış. Demek ki çok zevk alıyorsun. Heyecan beynini bombardımana tutmuş.

Yapılacak yardım: Ya öpüşmeyecek bu duruma düşmeyeceksin ya da mucuk mucuk öpüşeceksin!!! Dudaklarını mucuk derken ki duruma getirecek, sevgilinin yanağına konduracak, her 3 dakika tekrar edeceksin. Veya dudaklarına dokunur dokunmaz mucuk sesiyle zevk titreşimini aynı anda beyinde birleştirip heyecanını yeneceksin. İşte bu kadar, hayırlı mucuklar!!!

Çok mastürbasyon zarar verir mi?

19 yaşındayım, kuaförüm. Kızların saçlarına dokundukça penisim yerinde durmuyor. Günde 5 defa mastürbasyon yapıyorum. İleride sıkıntı olur mu?

CEVAP

Alarm zillerin çalıyor, duymuyor, anlamıyorsun. Yangın bacayı sarmış, kızların saçlarıyla tutuşuyor, aslında yanıyorsun da farkında değilsin. Önce bu mesleği hemen terk etmelisin. Bu yoldan gidersen askere, zor alırsın tezkere. Günün birinde ya makasla elini kesersin ya da ne olur olmaz bir kazaya kurban gidersin!

Bu yüzden en önemli bağlarını da yitirirsin. Günde 5 kere mastürbasyona inandığımı mı sanıyorsun ayakları yere basmayan okurum. Saat 17.00’de işten çıktın, saat 20.00’de eve ulaştın. Yemek faslını saymayalım. Önce odana mı yoksa lavaboya mı koştun? Ve bu 5 skorunu nerede, nasıl tamamladın? Hadi be sen de, makasa dikkat et! Sakın cebinde unutma, üzerine düşme!

Büyütmek için ne yapmalıyım?

20 yaşındayım, penisim 18 santim ama bana göre küçük. Büyütmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki büyüdü. Ne yapacak, nerede kullanacaksın? Kadınların vajinası 8 santim. Esnekliğinden 5 santim daha uzadı, geriye 5 santim kaldı. Evlendiğinde eşin önceleri bundan şikayet edecek, sonraları kadın 3 santim daha uzasa 2 santim daha kalacak. Onu ne yapacaksın? Açıkta kalan kısım kışın don tutar. Yazın ise, organın keyfine keyif katar, sıcaktan boğulmaz. Diyelim 2 santim daha büyüttün (Ne yaparsan yap büyümez, bunu unutma) onca emek karşılığı anasını yitirmiş encikler gibi yuvasız, yardımsız bırakıp “Benim penisim var babayani, beni öyle küçük falan görmeyin yani” diye hava mı atacaksın?

Neden hevesim yok?

19 yaşındayım ama cinsel ilişkiye merakım yok. Soyum devam etmeyecek diye endişeliyim. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, birazcık gözünü aç, etrafına bak. Sokaklar, çevren güzel çiçeklerle dolu. Gözün, gönlün açılsın. Beyin isterse mide salgılarını salar ve acıkırsın. İstemezse kapısını kapatır gastrit ve ülser olursun. Bu nedenle bedeninin hormonal salgılarına yol vermek için beyninin duygusal baraj kapaklarını aç. Bedenine cinselliğe yönelik enerji ve elektrik akımı yayılsın. Böylece mutlu bir evliliğin, çocukların ve torunların olsun.

İkimizin de deneyimi yok

Ben 22, eşim ise 25 yaşında. 1 haftalık evliyiz ama ilişkiye giremedik. İkimiz de istiyoruz ama penis vajinama girmiyor. İkimizin de deneyimi yok. Acaba benim vajinam dar mı? Ya da onun penisi mi büyük?

CEVAP

Sevgili okurum, her ikisi de olabilir. Ama bunlar cinsel birleşmeye engel değil. İkiniz de deneyimsiz olduğunuzdan olması gereken doğallığı yakalayamıyorsunuzdur. Bir süre daha geçsin. Sonra sanırım bir doktor yardımına ihtiyacınız olacak. Sanki vajinismus gibi gözüküyor.

Bunalıma girdim

20 yaşındayım, penisim çok büyük. Bunalıma girmek üzereyim. Çünkü hiçbir hanım benimle ilişkiye girmek istemiyor. Buna nasıl bir çözüm getirirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, birçok gençten aşırı büyük penis mailleri alıyorum. Büyük penis küçültülmüyor. Yani bunun ameliyatı yok. Ona teknik birleşme çözümleri bulacaksınız.

Hep böyle mi sürecek?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşım da 24 yaşında. 2 ay önce ilişkiye girdik ama ben zevk almadım. Mastürbasyon yaparken çok zevk alıyorum. Hep böyle mi olacak? Neden zevk almıyorum?

CEVAP

Sevgili kızımız, cinsellikle yeni tanışıyorsun. Klitoris orgazma alışmış, iyi yapmışsın. En azından orgazmı öğrenmişsin. Bu orgazmın sonra vajinal orgazma transfer olacak. Ama yavrum evlilik olsun, vajinal orgazma geçmen daha uzun süre alabilir, dert etme.

Hamile kalır mı?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla prezervatif kullanarak ilişkiye girdik ama prezervatif patlamıştı. Hamile kalmasın diye kız duş yaptı, ertesi gün hapı aldı. Sizce gebe midir?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalma ihtimali elbette var. Burada tartışılan oran yani yüzdesi bana göre zayıf. 15 gün sonra test yaparsınız ve durum ortaya çıkar.

Korunmadım

19 yaşındayım, ilk deneyimimi birkaç gün önce bir hayat kadınıyla yaşadım. Yalnız korunmadım. Hastalık kaptım mı? AIDS ya da bel soğukluğunun belirtileri nelerdir?

CEVAP

Değerli okurum, yüzde 99 hastalık kaptığını sanmıyorum. Olan olmuş. AIDS kapmadığını garantilerim. Mikrobik bir hastalık kapmışsan bu da bir süre sonra akıntıyla kendini belli eder.

Sevgilim beni terk etti

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Ama kız cinsel organımın büyüklüğünü görünce çekip gitti. Acaba çok mu büyük? Hep dert mi olacak?

CEVAP

Değerli okurum, büyük penisler erkeklerin derdi. Ama erkekler dert çeken kimi insanlar gibi derdi koşar. Kendine uygun birini bulacaksın.

Beklediğimi bulamadım

27 yaşında kadınım. Eşim de 29 yaşında. Ben klitoris orgazma alıştım. Eşim beni öyle mutlu ediyordu. Evlenince seks hayatımızın mükemmel olacağını zannediyordum. Bugüne hiç cinsel birleşmede orgazm olmadım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, klasik bir sorundan söz ediyorsun. Kadınlarda iki türlü orgazm var; klitoris ve vajinal orgazm. Kadınların neredeyse tümü klitoris orgazma potansiyellidir. Yarısı da vajinal orgazmı yaşar. Sen henüz vajinal orgazma geçememişsin. Zamanla geçeceğini umuyorum. Ama teknik açıdan tıbbi bir yardım alman yararlı olabilir.

Neden kan geliyor?

23 yaşında kızım, bakireyim. Ayda 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Yaptıktan 1-2 gün sonra akıntıyla birlikte kan geliyor. Mastürbasyonun zarıyla ilgisi yok diye biliyorum ama zararı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bildiklerin doğrudur. Sözünü ettiğin akıntı içeriden geliyor. Ola ki bir mantar ya da başka bir iltihabi durum söz konusudur. Kanın kızlık zarıyla ilgisi yok. Gidebilirsen bir kadın doğum uzmanı bu konuda karar versin.

Sevgilim bakire olduğunu söylemişti

20 yaşındayım, kız arkadaşımla 2 hafta önce ilişkiye girdim. Bana bakire olduğunu söyledi. Ama kanama olmadı. Sizce kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşının kızlık zarı esnek ve kanamayan türden. Büyütme.

GÜNÜN SÖZÜ

Gerçeği kör kuyuların dibinde arayanlar bir de bakarsın ki kendilerini kör kuyunun içine düşürmüşler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder