Spor Botaş transfere doymuyor

Botaş transfere doymuyor

Paylaş
Botaş transfere doymuyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde yaptığı transferlerle dikkat çeken Botaşspor, ABD'li forvet Monica Wright ile anlaşma sağladı

Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, ligde ve Avrupa Kupalarında başarıyı hedeflediklerini ve bu doğrultuda transfer yaptıklarını belirterek "Yönetim kurulunun büyük çabası ve teknik heyetin katkılarıyla güçlü bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Monica Wright da gerçekten değerli bir oyuncu. Eksik bölgelerimizi bir bir tamamladık. Oyun kurucu bölgesinde eksiğimiz var, en kısa zamanda onu da tamamlayacağız" dedi.

Kutlu şöyle konuştu: "1988 doğumlu ve 1.78 boyunda, geçtiğimiz sezon Euroleuge’de Final Four oynayan Polonya temsilcisi Lotos takımında forma giyen Monica Wright, Euroleuge’de 26 sayı, 7 ribaunt ve 5 asist performansıyla haftanın oyuncusu seçilmişti.

Ayrıca Euroleuge elemelerinde Fenerbahçe’ye karşı forma giyen yıldız basketbolcu birinci maçta 24 sayı, 6 asist ve diğer maçta ise 23 sayı 8 ribaunt ile oynayarak takımının tur atlamasında önemli rol oynadı.

Polonya’nın Gdynia kentinde düzenlenen FIBA Euroleague All Star 2011’ de forma giyen Monica Wright, çok başarılı bir sezon geçirdi."

Adnan POYRAZ/DHA

Haberin Devamı