Cem Kerpiççiler Böyle ayrılık olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Böyle ayrılık olmaz

Haberin Devamı

Başkan Aziz Yıldırım'ın tek başına yaptığı basın toplantısı işareti vermişti zaten. Öyle olmasaydı o toplantı birlikte yapılırdı hatta yapılmayabilirdi de. Kulüp yerine Ersun Yanal'ın kendi twitter adresinden haber yalanlamaya girişmesi yalnız bırakıldığının en net göstergesiydi.

Zico, Kocaman, Yanal...
Aslında bu mevzu tamamen Ersun Yanal'ı ilgilendirmiyor. Daha önce Zico, Alex De Souza'nın, Aykut Kocaman'ın başına ne geldiyse aslında Ersun Yanal'ın da başına o geldi. Fenerbahçe spor kulübünün başkanı olmayı kulüp ile ilgili her ama her şeyin tasarrufunun kendisinde olduğunu zanneden Aziz Yıldırım'ın icraatlarından biri de bu oldu.

Gelirken başlamıştı aslında
Oysa bu hikaye geçen sezona dayanıyordu. Neredeyse son ana kadar beklettiği Ersun Yanal'ı son tercih olarak getirmişti takımın başına Aziz Yıldırım. Ersun Hoca sonuna kadar sakin bir tavırla bekleyip sürecin sonunda takımın başına geçmişti. Takımı sezon bitmeden şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal, bu tür bir davranışı hak etmedi.

Tek ilke Başkan'ın aklından geçen

Mevzu ne olursa olsun çözülmek istenseydi çözülürdü. Ama Aziz Yıldırım yine kendi bildiği yolu tercih etti ve başarılı bir performansa imza atan Ersun Yanal'ı hiç de hoş olmayan bir yolla göndermeyi seçti. Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki hikayesi biterken kullandığı şu cümle aslında mevzuyu gayet sarih bir şekilde ortaya koyuyordu. "İlkeler kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" Oysa Fenerbahçe'de tek ilke vardı o da Aziz Yıldırım'ın aklından geçen...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder