Gündem Böyle dram yaşanmadı!

Böyle dram yaşanmadı!

Paylaş
Böyle dram yaşanmadı!

Adana'nın Tufanbeyli İlçesi'nde, bir aile içinde yaşanan dram, Türk filmi senaryolarında bile yaşanmadı

Adana'nın Tufanbeyli'ye bağlı Doğanlı Köyü'nde 23 Mart'ta, Doğanlı İlköğretim Okulu 5'inci sınıf öğrencisi Onur İneç, evde av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu.

Yapılan soruşturmada İneç'i oyun oynadığı sınıf arkadaşı 12 yaşındaki E.B.'nin kazayla öldürdüğü ortaya çıktı. Yaşı küçük olan E.B., ifadesinin ardından serbest bırakılırken soruşturma başlatıldı.

ANNE BUNALIMA GİRDİ, KENDİNİ ASTI

Oğlunun ölümüne büyük üzüntü duyan anne Bircan İneç, girdiği bunalımdan çıkamadı. Anne İneç, bugün sabah evde kimsenin olmadığı bir sırada kendini iple tavana astı.

KAYINVALİDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ


Bir süre sonra eve gelen Bircan İneç'in kayınvalidesi Emine İneç, gelininin cesedi ile karşılaşınca fenalaşıp kalp krizi geçirdi.

Çığlıklar üzerine eve gelen yakınları tarafından Tufanbeyli Devlet Hastanesi'ne götürülen Emine İneç, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bircan İneç'in cesedi de yapılan incelemenin ardından Tufanbeyli Devlet Hastanesi'ne götürülürken, soruşturma başlatıldı. Ailenin yakınları ve Doğanlı Köyü sakinleri, art arda meydana gelen 3 ölümle yasa büründü.

Dursun BÜYÜKHAN/Adana (DHA)