Türkiye (Son Dakika) Böyle hırsızlık görülmedi

Böyle hırsızlık görülmedi

Paylaş
Böyle hırsızlık görülmedi

Çilingirle eve giren hırsızlar, evdeki her şeyi kamyonete yükleyip gitti. Televizyondan buzdolabına, çamaşır makinesinden ütüye, iş çamaşırlarından zeytinyağına kadar her şeyi çalınan ev sahibi hastanelik oldu

Aydın’da bir apartman dairesine giren hırsızlar, çilingir yardımı ile açtırdıkları evi soyup soğana çevirdi. Gece yarısı evine geldiğinde neye uğradığını şaşıran ev sahibi, hastaneye kaldırılırken, polis ilginç hırsızlık olayının faillerini bulmak için çalışma başlattı. Gözyaşları içinde başına gelen olayı anlatan ev sahibi, şehrin göbeğinde kamyonetle yapılan hırsızlık olayının aydınlatılmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir işletmede garson olarak çalışan Serdar Oruç, saat 15.00 sıralarında işe gitti. Gece saat 01.00 sıralarında işini bitirip evine gelen Serdar Oruç, anahtarı ile evin kapısı açmak istediğinde anahtar yuvasına girmedi.

Bunun üzerine çelik kapının üst bölümündeki anahtarı takan Serdar Oruç, kapıyı açıp evde hiçbir şeyin olmadığını görünce şok yaşadı. Odaları dolaştığında yıllardır biriktirdiği paralarla birlikte evdeki her şeyin çalındığını gören ev sahibi polisi arayarak yardım istedi. Bir süre sonra yaşadığı şok nedeniyle fenalaşan Oruç, hastaneye kaldırılarak sakinleştirildi. İç çamaşırları dahil her şeyinin çalındığını belirten çaresiz ev sahibi, ilk defa böylesine bir hırsızlık olayı ile karşılaştığını belirtti.

Evdeki, televizyondan buzdolabına, çamaşır makinesinden ütüye, gıda malzemesinden temizlik malzemelerine kadar her şeyin çalındığını belirten Serdar Oruç, şu anda ayağına giyecek bir elbisesi üstünü örtecek bir çarşafı dahi kalmadığını söyledi.

Yaklaşık bir yıl önce eşinden ayrıldığını ve şu anda boşanma davalarının devam ettiğini kaydeden Serdar Oruç, komşuları ile yaptığı görüşmede kendisi evden çıktıktan bir müddet sonra apartmana gelen şalvarlı beyaz kıyafetli iki kadının da aralarında bulunduğu bir grubun ‘evi taşıyoruz’ diye eşyaları kamyonete yüklediklerini öğrendiğini söyledi. Polisleri bile şaşırtan ilginç hırsızlık olayında evin kapısını çilingir yardımı ile açan kişilerin, evin çatısında bulunan yaklaşık 800 kilo bidonlara doldurulmuş vaziyetteki zeytinyağını da götürdükleri öğrenildi.

Polis evi tamamen soyan şahısların yakalanması için çalışma başlatılırken, gözü yaşlı ev sahibi Serdar Oruç çaresizlik içinde olayın aydınlatılmasını beklediğini söyledi.

İHA

Haberin Devamı