Gündem Böyle savunma görülmedi!

Böyle savunma görülmedi!

Paylaş
Böyle savunma görülmedi!

Konya'da boğarak öldürdüğü komşusunun 4 yaşındaki kızının cesedini sobada yaktığı iddia edilen kadının savunması herkesi hayrete düşürdü

Konya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki cinayet davasının ilk duruşmasına, tutuklu sanık Kezban Uslu (24), öldürülen Beyza Çökekoğlu’nun (4) annesi Asuman, babası Seyit Çökekoğlu, yakınları ve tarafların avukatları katıldı.

Kezban Uslu, savunmasında, 2008 yılında Kader isminde bir kızının öldüğünü, diğer kızının da rahatsızlığından dolayı yaklaşık 3,5 ay hastanede kaldığını söyledi.

Komşularının çocuğu olan Beyza’ya hiçbir düşmanlığı olmadığını ifade eden Uslu, savunmasında olay gününü şöyle anlattı: "O gün sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı işten çıkarıldım. Daha sonra markete gittim. Beyza ile orada karşılaştım. Marketten çıkınca çocuk arkamdan evime geldi.

"KIZIM, GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİ"

Vefat eden kızımın bebeğini aldı. Sonra oynadığı ölen çocuğumun bebeğinin kolunu yerinden çıkardı. Görünce ölen kızım gözümün önüne geldi. Kendimi kaybettim. Tokat vurdum. Yere düştü yığıldı. Ne yapacağımı bilemedim."

Mahkeme başkanının çocuğu sobada yakıp yakmadığı sorusuna sanık, "Sobada yaktım. Sinirlerim çok bozuk. Sinir hastasıyım. Çocuğu öldürdüm ancak olayı tam olarak hatırlayamıyorum" diye cevap verdi.

ÖLDÜRÜLEN KIZIN ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öldürülen Beyza Çökekoğlu'nun annesi Asuman Çökekoğlu’nun "Çocuğumu neden öldürdün" diye bağırarak sinir krizi geçirdi. Bunun üzerine ağlamaya başlayan sanık, salondan çıkarıldıktan sonra "Ölmek istiyorum" diye bağırdı.