Magazin Böyle sevgi görülmedi!

Böyle sevgi görülmedi!

Paylaş
Böyle sevgi görülmedi!

Tuba Büyüküstün hayranları, sanatçıya Temmuz ayındaki doğum gününde teslim etmek üzere 21 ülkedeki hayranlarının yazdığı kutlama mesajlarının yer aldığı 50 metre uzunluğundaki rulo şeklindeki mektup için kolları sıvadı

Geçen ay Tuba Büyüküstün’ü sette ziyaret ederek yazıların yanı sıra şiir ve çizimlerden oluşan 'Koşulsuz Sevgi' adını verdikleri 'Kişiye özel' tek baskı kitabı teslim eden hayranları 'Dünyanın en uzun mektuplarından biri' için başlattıkları kampanyaya ağırlık verdi.

İnternet üzerinden örgütlenen hayranları, Tuba Büyüküstün’ün Facebook sayfasını beğenenlerin sayısından esinlenilerek '4 milyon insan tek sevgi' adını verdikleri kampanyada önümüzdeki 5 Temmuz’da 33’üncü yaşını kutlayacak Tuba Büyüküstün’e teslim edilmek üzere çalışmaya başladı. Dünyanın en uzun doğum günü kutlama mektubu olması hedeflenen Almanya’dan başlatılan kampanyada, 50 metre uzunluğundaki rulo, Tuba Büyüküstün hayranlarının internet üzerinden örgütlü olduğu ülkelerdeki hayran temsilcilerine sırasıyla gönderiliyor. Mesajların yazıldığı rulo sırasıyla Almanya, Fas, Kanada, Amerika (New Jersey, Virginia ve Teksas eyaletleri), Azerbaycan ve son olarak belirlenen Gürcistan’da belirlenen isimlere ulaştırıldı. Doğum günü mesajlarını taşıyan binlerce kişinin duygularını el yazısı ile kaleme aldığı rulo şeklindeki mektup belirlenen diğer ülkeler Mısır, Tunus, Suudi Arabistan, Fransa, İngiltere, Belçika, İsviçre, Avusturya, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, İsveç, Kosova, Yunanistan’ın ardından Türkiye’ye ulaştırılacak.

Tuba Büyüküstün, kısa süre önce MBC’de yer alan araştırmanın sonucundaen fazla beğenilen ve konuşulan Türk oyuncu olmuştu. Büyüküstün, hayranlarının kendisi için hazırladığı ’Tek baskılı’ kitap için keşekkür ederken "Kalabalıkken ‘Bir olmak’ dedikleri böyle bir şey olsa gerek" diye konuşmuştu.

DHA

Haberin Devamı