Türkiye (Son Dakika) Böyle vahşet görülmedi!

Böyle vahşet görülmedi!

Paylaş
Böyle vahşet görülmedi!

Kedi ve köpeklere musallat olan, onlara işkence yapan esrarengiz kişi, önceki gece 2 yavru kediyi acımasızca tekmeleyerek, başlarını ezerek öldürdü. Görenin kanını donduran hayvan katliamı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Bu acımasızlığı kınıyor ve görüntüleri yayınlamıyoruz

Fatih’te kedi ve köpekleri feci şekilde döverek öldüren bir kadın güvenlik kameralarıyla tespit edildi. Mahallede art arda yaşanan hayvan ölümleri ve esrarengiz bir kişinin sokakta gördüğü hayvanlara işkence yaparak öldürdüğünü söyleyenlerin sayısı arttı. Önceki gün, aynı bölgede iki kedi yavrusunun ölüsü bulundu. Başlarının ezik olduğu görülen kedi yavrularının nasıl öldüğünü soruşturan mahalleli, olayın yaşandığı yerdeki kameraların varlığını farketti.

ANNE KEDİ ÇABALADI AMA...

Kamera görüntülerine göre 10 Ağustos Pazar gecesi saat 03.00 sıralarında Fatih Sümbül Efendi Camii karşısındaki marketin önüne gelen 35-40 yaşlarındaki kadın bir duvarın dibinde duran anne kedi ve 2 yavrusunu tekmelemeye başladı. Anne kedi tekmelerden sonra kaçarken, kadın bu kez yavru kedileri darp edip tekmelemeye başladı.

Bir yavru kediyi alarak yere çarpan kadın, daha sonra yavru kediyi ezdi. Bu sırada kadına saldırmaya çalışan anne kedi, tekrar tekmelerin hedefi oldu. Kadın yavru kediyi ezerek katletti. Ardından diğer yavru kedinin yanına gelen kadın, bu yavruyu da ezerek öldürdü. Anne kedinin kurtarma çabaları da kadını durdurmadı.

'ANNESİNİ DÖVÜYOR, BİZE JİLETLE SALDIRDI'


Olay üzerine polislerin saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen D.K’yı gözaltına almak üzere evine gittikleri, ancak D.K’nın kapıyı açmadığı bildirildi. D.K.’nın kadının annesi ile yaşadığı, sürekli annesini de dövdüğü, geceleri sokaklara çıkarak hayvanlara saldırdığı iddia edildi.
Cihan muhabirine telefonla bilgi veren Derya Arslan isimli mahalle sakini, mahallede yıllardır hayvanların yaralandığını, öldürüldüğünü belirterek şunları söyledi:
“Bu hayvanların nasıl yaralandığını bilmiyorduk. ‘Araba çarpması’ olabilir diye düşünüyorduk. Çok sayıda şikâyet geliyordu. Biz takip ederek bu kadını bulduk, bize jiletle saldırdı. Hayvanları ne için katlettiğini bilmiyoruz. Son olayda kamera görüntüleri ortaya çıktı. Hayvanları bu kadının öldürdüğünü, yaraladığını tespit ettik. Sokakta bulduğu hayvanlara işkence ediyor. Hukuki süreç başlattık. Çok sayıda şikâyet var. Cezalandırılmasını istiyoruz.”

CİHAN-DHA

Haberin Devamı