Dr. Haydar Dümen Boyu korkutabilir!
HABERİ PAYLAŞ

Boyu korkutabilir!

Haberin Devamı

Erkeğin rüyası daha büyük cinsel organ, kadının adeta kâbusu. Çünkü acı bir yandan, eşe bunu söylememek diğer yandan. Eşiniz acı içinde yatakta kıvranırken mutlu olur musunuz? Şu büyüklük hayaliyle hemen vedalaşın.

BÖYLE SORU YOK!

Benimki 2 aydır uçmuyor


30 yaşındayım, 7 aylık evliyim. Her akşam seks yapıyorduk ama benimki 2 aydır uçmuyor. Karım başkalarına gider diye korkuyorum.

CEVAP

Hoop hop yavaş ol. Saygısızlığın bu derecesine ben doktor olarak tahammül edemem. Hayatını sana adamış bir kadının tek dünyası seks değildir. İlişki ortak yaşanan, paylaşılan, mahrem olduğu kadar da saygı duyulması gereken bir eylemdir. Vallahi ağzına biber sürerim, 1 hafta yemek yiyemezsin!!! Üstelik sanırım kadınını ve organını da cinsellikten bıktırdın. Biraz tatile çıkmak istedi, hepsi bu kadar. Bu işin azı karar, çoğu zarardır. Ortaklaşa hazırlanmayan yemek de insanı mide fesadına uğratır.

Sevgilim istekli olunca...

36 yaşında kadınım. Sevgilimi öpmek, ilişkiye girmek için çabalarsam ve o isteksizse bu durum beni tahrik ediyor. Ama o istekli olunca olmuyor. Bu normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım kendini sınıyor, cinselliği test ediyorsun. Gençlik yıllarında hep kaçan oldun. Kovalayanları da kara listeye aldın. İstek sana düşünce, içinden kendinle hesaplaştın. Hayaller duygularını kamçıladı, kaçanı elde etmen kadınlığının sınavına dönüştü. Kazanınca da egon tatmin oldu. Ve kendi kendine “Ben neymişim be!” dedin. Böylece güven tahtına oturdun. Sen kraliçe oldun, kaçanlar da av oldu. Ne kadar çok av, kompleksine o kadar tav.

Neden böyle doyumsuzum?

24 yaşındayım, hareketli bir cinsel hayatım var, fantezilere bayılıyorum. Ama ne içim doyuyor ne gözüm. Bu doyumsuzluğun nedeni nedir?

CEVAP

Teşhis basit değerli okurum; açgözlülük. Tedavisi de zor. Çünkü sebep ruhsal doyumsuzluk. O mübarek de kolay doymaz. Bu durum parada, malda, kumarda, alkolde tutkuların her türünde görülür ve dozu kaçıran cezasını görür. Dengeyi kuran, sağlam yolda yürüyen herkes cinselliğe bayılır. Açgözlüler daha bayılırken hemen ayılır, dizi dizi var mı benim gibisi diye azdıkça azarlar. Niyetleri ‘avları çoğalt, gururunu bunlarla donat’tır. Ya sonrası? Kim bilir hangi kapıyı çalacak, hangi yollara başvuracaksın? Dikkat tecrübe konuşuyor.

Denemelerim başarısız

29 yaşındayım. 2 hafta önce sertleşme sağlamayadım. Hayat kadınları ile denemelerim olumsuz sonuç verdi. Ne oluyor, kısır mı oluyorum?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin yok. Üzerine düşersen sorunun artar. Aldırmazsan azalır. Kendi haline bırak. Stres yapma.

İşe yarar mı?

25 yaşındayım. Penisim 11 santim. Eşimle ilişkiden hiç zevk almıyorum. Penis büyütücü varmış. Kullansam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, kulaktan dolma her türlü hayale kapılıp yanlış bilgilerle umutlarını söndürme. Penisinin boyu mutluluk için de, evlilik için de yeterlidir. Hüner, onu kullanmayı bilmektir.

Korunmadım...

20 yaşındayım, 3 ay önce korunmasız ilişkiye girdim. Bundan sonra yorgunluk ve baş ağrısı başladı. Neden bunlar oldu?

CEVAP

Değerli okurum, durumun yüzde 99 psikolojiktir. Korktun, kuruntu yaptın. Aklına o korkulu hastalık geldi oturdu. Kov onu oradan. Böyle bir şey yok.

Gebe kalınır mı?

23 yaşındayım. Sevgilim 18 yaşında ve bakire. Ara sıra temaslarımız oluyor. Bu sırada birkaç kez üzerine boşaldım. Sevgilimin adeti 1-2 gün gecikti. Acaba hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, sevgilin gebe kalmıştır demiyorum ama olabilir.

Hemen sertleşiyor

22 yaşındayım, bir sevgilim oldu. Sevgilimle el ele tutuşsak penisim sertleşiyor. Beni öyle görecek diye korkuyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, çözümü yok. Ama giysilerle önleme olanağın var. Onu da sen düşün.

İlaçlarla büyümedi

19 yaşındayım. Penisim küçük olduğu için ilaç kullandım ama gelişme olmadı. Bir de noktalar var, neden? Doktora gitsem mi?

CEVAP

Değerli okurum, doktora gitmene gerek yok. Ağızdan alınan ilaçlarla penis büyümez. Bilmediğin ilaçları almak da senin işine yaramaz. Penisinin boyunu vermediğin için de benden net cevap alamıyorsun. Kendi yolundan şaşma. İleriki yıllarda bir sorun çıkarsa çözüm bulunur.

Erken mi boşalırım?

Çok mastürbasyon yapıyorum. İleride erken boşalırsın diyorlar. Bazıları da zararı olmayacağını söylüyor. Hangisi doğru?

CEVAP

Değerli okurum, iki öneriyi topla ikiye böl, birini kullan. Erken boşalma da yapabilir. Kimilerine fazla zararı olmayabilir. Ama öyledir diye veryansın mastürbasyon yapmak da doğru değil. Haftada 2-3’e bizden de okey verilir.

Azaltamıyorum

21 yaşındayım. Çok mastürbasyon yapıyorum. Azaltmaya çalışıyorum ama başaramıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, azaltacaksın. Yani biri gelip elinden mi tutacak? Ya da bazı ilaçlar vererek seni serseme mi çevireceğiz? İradesizliğin bir faturası olur.

Kızları görünce

18 yaşındayım. Penisim 13-14 santim. 1.83 boyundayım. Ne zaman güzel bir kız görsem mastürbasyon yapmak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bir şey yapmayacaksın. Bunun adı gençlik sendromu. Biraz irade zaafı, biraz takıntı hepsi bu. O sensin işte. Yapılacak bir şey yok.

Büyük diye korkuyorlar

18 yaşındayım, penisim 17 santim. Kızlarla ilişkiye girmek istiyorum. Kızlar penisimden korkuyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızları korkutma.

Zararlı mı?

17 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Sizce bir sakıncası var mı?

CEVAP

Değerli okurum, her gün ise evet, zararlı. Sana haftada 3-4 kez için izin veriyorum.

Küçültemez miyiz?

19 yaşındayım. Bir sevgilim var, onunla gezerken utanıyorum. Çünkü penisim büyük. İlişkiye girmeye korkuyorum. Penisi küçültmenin yolu yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, yola devam. Kızın hayallerini yıkma, bu kötülüğü yapma ona.

Neden sevişmekten zevk almıyorum?

25 yaşındayım. Sevişirken zevk alamıyorum, boşalırken zevk alıyorum. Mastürbasyonu azalttım ama bir şey değişmiyor?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu daha da azalt. Sürekli beraberliğin olan bir partnerin olabilir. Koşullar elverince de beğendiğin, içinin çektiği biriyle evlen. O zaman ortaya çıkacak sorunları çözeriz.

GÜNÜN SÖZÜ

Özlem alev gibi yükselebilir. Zamanla küllenebilir de asıl olan ateşin yürekteki izidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder