Kültür - Sanat Bozcaada’nın 'kendine has' Caz Festivali için geri sayım başladı
Paylaş
Bozcaada’nın 'kendine has' Caz Festivali için geri sayım başladı

Geçen yılın en çok ses getiren kendine has müzik etkinliği Bozcaada Caz Festivali bu yıl 27-28-29 Temmuz’da adanın en muhteşem koyu Ayazma’daki Tarihi Manastır’ın bahçesinde gerçekleşecek

Yılın heyecanla beklenen festivali Bozcada Caz Festivali, alternatif müziğin en kendine has seçkilerinin yer aldığı ve gerçek eğlence deneyimiyle katılanlara yaz coşkusunu yaşatacak programıyla yine çok konuşulacak. Etnik, funk, balkan, özgür caz ve pop soundlarının canlı performanslarla taçlanacağı Kendine Has Festival, 27-28 ve 29 Temmuz’da Ayazma Koyu’ndaki Tarihi Manastır’ın doğayla iç içe bahçesinde gerçekleşecek. Tüm müzikseverler bu yıl yine çok farklı jenerasyonlardan oluşan canlı konser performanslarıyla kendine has bir eğlence deneyimi yaşayacaklar. Üç gün boyunca sürecek müzik yolculuğuna bu yıl keyifli atölyeler, gastronomi tadımları ve sosyal projeler gibi kendine has etkinlikler de eşlik edecek.

Haberin Devamı

Klarnet’in coşkulu ritmi ve cazın sakin tınıları bir arada

Bozcada Caz Festivali’nin üç gün sürecek ve müzikseverlerin üç gün boyunca alternatif müzikle hız kesmeyen eğlencenin tadını çıkaracağı konser programında; Yarım Dünya Klarnet Trio’dan etnik müziğiyle kendine has bir dinleyici kitlesi yaratan Deniz Mahir Kartal’a, Sevilen müzik grubu Kara Orkestra’nın başarılı vokalisti ve son yılların en iyi saksafoncusu olarak görülen ismi Korhan Futacı’dan Bozcaada Ensemble’a kadar iddialı isimler dikkat çekerken kendine has festival sahnesini ayrıca, Ceyl’an Ertem, Kaan Düzarat, Nilipek ve gitarın duayenlerinden Sarp Maden gibi müziğin güçlü isimleri renklendirecek.

Program Akışı:

27 Temmuz Cuma:

Alp Ersönmez Cereyanlı feat Erik Truffaz

Ceyl’an Ertem

Lahza

Yarım Dünya Klarnet Trio

Harun İzer- dj set

Haberin Devamı

28 Temmuz Cumartesi:

Bozcaada Ensemble

Ercüment Orkunt ‘Low Profile’

FourinThePocket

Kerem Akdağ-dj set

29 Temmuz Pazar:

Deniz Mahir Kartal feat Sarp Maden

Emir Ersoy ‘Projecto Cubano’

Korhan Futacı ‘Pavli Experiment’

Nilipek

Kaan Düzarat –analog kültür dj set