Yaşam Braun'dan annelere sağlıklı günler

Braun'dan annelere sağlıklı günler

Paylaş
Braun'dan annelere sağlıklı günler

Evde strese girmeden düzenli ve güvenli tansiyon ölçümü kalp hastalıklarını önlüyor

Braun'un yeni piyasaya çıkardığı klinik olarak test edilmiş tansiyon aletleri TrueScan BPW 4100 ve Braun TrueScan Plus BPW 4300 tek bir düğme ile çalışıyor.

Haberin Devamı

Kolayca okunabilen LCD ekranlarda kan basıncı düzeyleri, Avrupa Hipertansiyon Birliği ve Dünya Sağlık Örgütü’nün yayınladığı ölçüleri temel alan bir sınıflamayla gösteriliyor. Kolay konumlama imkânı sunan bir sistem, hem ölçümden önce hem de ölçüm sırasında cihazı sürekli kalp seviyesinde tutması için kullanıcıya yol gösteriyor.

Düzensiz kalp atışlarının tespit edilmesinde de kullanılabilen ölçüm cihazları, kullanıcısının doktoru ile paylaşabilmesi için son yedi günün ölçümlerin bir ortalamasını veriyor. Standart ebattaki manşeti ile tansiyonu şişirme esnasında ölçerek daha rahat ve sessiz ölçüm alabilme imkânı sunuyor.

Braun TrueScan Plus cihazında ayrıca, sabah hipertansiyonunu tespit edebilme özelliği ve kullanıcının bilgileri bir ev bilgisayarına yükleyebilmesini sağlayan PC-Link özelliği bulunuyor. Ayrıca BP Smart Manager Yazılımı kullanıcının bilgileri saklamasına, analiz etmesine ve doktoruyla paylaşabilmesine de olanak tanıyor.

Haberin Devamı