Spor Brezilya kadrosu şekilleniyor!

Brezilya kadrosu şekilleniyor!

Paylaş
Brezilya kadrosu şekilleniyor!

Brezilya Milli Takım yetkilileri Fenerbahçeli Giuliano ve Beşiktaşlı Talisca'yı izlemek üzere gelecek hafta İstanbul'a gelecek.

Dünya Kupası'nın favorilerinden Brezilya kadrosunu oluşturmak için çalışıyor. Teknik direktör Tite, Türkiye'yi de gözlem alanında tutuyor. Brezilya'nın önde gelen haber kuruluşlarından Globoesporte'ye göre milli takım kurmaylarının kadro planı son 2 aday kadro ağırlıklı olacak. Bu listede Fenerbahçeli Giuliano da bulunuyor. Giuliano'nun sakatlık yaşamaması halinde Dünya Kupası'nda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İKİSİ DE SEÇİLEBİLİR


Giuliano bu sezon Fenerbahçe formasıyla sahaya çıktığı 20 maçta 9 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Beşiktaşlı Talisca ise milli takım kadrosuna eklenecek 1 veya 2 futbolculuk kontenjan için düşünülen isimler arasında. Talisca'nın milli takım kadrosu için rakipleri arasında Bordeaux'dan Malcom ve Real Sociedad'dan Willian Jose bulunuyor.

Talisca bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 3 kulvarda görev aldığı 31 maçta 14 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

ÖNCE GIULIANO


Brezilya Milli Takımı yetkilileri Fernandao Lazaro ve Matheus Bachi 23 Şubat'ta Fenerbahçe'nin antrenmanında Giuliano'yu izleyecek. Brezilyalı yetkililer burada Giuliano'nun son fiziki durumuna da bakarak, Fenerbahçe teknik ekibiyle de görüşme yapacak.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde geçtiğimiz ay da benzer bir görüşme yapılmıştı. Milli takımın diğer yetkilileri aynı gün Paulinho ve Coutinho için Barcelona antrenmanında olacak.

ARDINDAN TALISCA


Giuliano'yu izleyen ekip bir sonraki gün Beşiktaş antrenmanında Talisca'yı takip edecek. Nevzat Demir Tesisleri'ne gidecek yetkililer Beşiktaş teknik ekibiyle de görüş alışverişinde bulunacak.

İKİLİYE DERBİ MARKAJI


Lazaro ve Bachi 25 Şubat'taki Beşiktaş-Fenerbahçe maçını da Vodafone Park'ta izleyerek hem Giuliano hem de Talisca'nın performansını raporlayacak.

Haberin Devamı