Dünya Brezilya'da başkan adayını taşıyan uçak düştü

Brezilya'da başkan adayını taşıyan uçak düştü

Paylaş
Brezilya'da başkan adayını taşıyan uçak düştü

Brezilya başkan adaylarından Eduardo Campos'u taşıyan özel bir jetin, Sao Paulo'nun sahil şehri Santos yakınlarında düştüğü bilgisi verildi

Muhalefetin önemli adaylarından Campos'un uçakta olduğu bilgisi parti kaynakları tarafından doğrulandı.

Haberin Devamı

Reuters, GloboNews'e dayandırdığı haberinde başkan adayının kazada öldüğünü duyurdu. Muhalefet adayını taşıyan uçağın, Rio de Janeiro'dan kalktığı ve seçim kampanyası dahilinde Guaruja şehrine doğru hareket ettiği söyleniyor. Cessna 560XL tipi özel jetin inişe geçtiği sırada kule ile irtibatı kesildiği ve yerleşim bölgesi üzerindeyken üç evin çatısına düştüğü bildirildi. Evlerin üzerinden dumanlar yükselirken uçakta 4 kişinin olduğu, can kayıplarının yaşandığı, ancak ölenler arasında Campos'un olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Campos'un seçim ortağı Maria Silva'nın uçakta olmadığı da gelen bilgiler arasında. Reuters ise GloboNews'e dayandırdığı haberinde başkan adayının kazada öldüğünü duyurdu.

Haberin Devamı

Sao Paulo valisi Geraldo Alckmin ve Campos'un ortağı Maria Silva'nın kaza bölgesine doğru harekete geçtiği bildirildi. Brezilya televizyonları yaşanan trajik olayı son dakika olarak geçti.