Yaşam Bronz bir makyaj için...

Bronz bir makyaj için...

Paylaş
Bronz bir makyaj için...

Yaz gelince haliyle bronzlaşma vakti de geliyor. Ancak herkes tatile gidemiyor. Siz de tatile gidemeyen taraftansanız, küçük makyaj hileleriyle bronz bir görünüm elde edebilirsiniz. Nasıl mı? İşte cevabı...

The Balm’ın beklenen ‘Take Home The Bronze’ isimli bronzlaştırıcı koleksiyonu Gratis’lerde satışa sunuldu. “Anti Orange’ sloganı ile çıkarılan bronzlaştırıcı serisinde hiçbir turuncu alt ton bırakmadan hafif altın ışıltılı makyajı garantiliyor. Özel formülü ile cildin nefes almasını sağlayan seride Oliver, Thomas ve Greg isimlerinde 3 ayrı ton bulunuyor.

Haberin Devamı

The Balm Take Home The Bronze koleksiyonunda yer alan bronzlaştırıcıların fiyatı 72,90 TL.

Dolgun dudaklarda yüksek pigmentli renk isteyenler için üretilen The Balm Plump Your Pucker dolgunlaştırıcı dudak parlatıcısı yenilenen formülü ve renkleri ile yeni koleksiyon olarak satışa sunuldu. Yoğun pigmenti sayesinde bir parlatıcının sunabileceği maksimum kalıcılığı sağlayan The Balm Plump Your Pucker serisinin hafif formülü ile dudaklar karıncalanma ve yanma hissi olmadan dolgun görünüme kavuşuyor. İçeriğindeki deniz kolajenleri ile dudaklara nem de kazandıran seride 8 renk bulunuyor.

The Balm Plump Your Pucker dolgunlaştırıcı dudak parlatıcısının satış fiyatı ise 46,90 TL.