Advertorial Brooks Brothers kabanlar ile sımsıcak bir kış
Sponsorlu

Brooks Brothers kabanlar ile sımsıcak bir kış


Paylaş
Brooks Brothers kabanlar ile sımsıcak bir kış

Trendlerin öncüsü Brooks Brothers, yaklaşan kış mevsimi için konforu, estetiği bir arada sunan montlar, kabanlar ile göz alıcı ve zengin alternatifler sunuyor.

Zamansız klasikleri yeniden yorumlayan şıklığın ve asaletin sembolü, Amerika’nın en köklü ve efsane markası Brooks Brothers 2017-2018 Kış Erkek Koleksiyonu’nda yer alan dış giyim seçenekleri ile soğuk havalara karşı kadın ve erkekler için alternatifli bir koleksiyon sunuyor.

Brooks Brothers, nefes alabilen membrana(alez) dokusu, sıcak tutabilme özelliği thermore ile konforu ve estetiği bir arada sunan dış giyim koleksiyonunda geniş bir renk yelpazesi de sunuyor. Su geçirmez polyesterden üretilen paltolarda termal koruma en iyi şekilde sağlanırken, kadifenin yumuşaklığı ile ekose detaylar şık ve dinamik bir duruş kazandırıyor. Klasik kalkık yakalı vintage bomber ceketler ise boyun kısmında nefes alınabilirlik özelliği taşıyor.



Kumaşlar da tasarımlar gibi özellikli

Dünyanın ilk cilalı (parafinli) pamuklu kumaş üreticilerinden olan Halley Stevensons kumaşlarıyla dokunan Country paltonun yanı sıra uzun ve kısa olarak iki modeli bulunan Brookstorm paltolar %100 yünlü kumaşı ile modern bir görünüm sergiliyor. Lüks doku ve görünümünden ödün vermeyen su geçirmez Brookstorm bomber ceketlerin cep bölümleri ile özel eşyaların güvenliğini sağlamak daha kolay bir hale geliyor. İkonik Yün Denizci Paltosu, Amerikan yapımı Primaloft kumaş ekstra sıcaklık verirken, kapitone desen ile geleneksel bir tarz sunuyor.

Birbirinden şık mont ve paltolar için İstanbul Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark, Ankara Panora AVM ve İzmir Konak Pier AVM Brooks Brothers mağazalarına uğrayabilirsiniz.