Gündem Bu acılar ne zaman bitecek?

Bu acılar ne zaman bitecek?

Paylaş
Bu acılar ne zaman bitecek?

Ağrı'da teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Komando Çavuş Serkan Özpınar'ın Aydın Germencik'e bağlı Karaağaçlı köyünde yapılan cenazesinde gözyaşları sel oldu

Ağrı’da Özel İdare’ye ait iş makinelerini yakan PKK’lıları aramaya çıkan güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında önceki akşam çatışma çıktı. Çatışmada Komando Çavuş Serkan Özpınar (21) şehit oldu, Komando Uzman Çavuş Olcay Taş yaralandı.

Haberin Devamı

Serkan Özpınar’ın Aydın Germencik’e bağlı Karaağaçlı köyünde yaşayan ailesi, evlatlarının şehit olduğu haberini alınca gözyaşlarına boğuldu.

TERHİSİNE 13 GÜN VARDI

Terhisine 13 gün kala şehit olan Serkan Özpınar’ın babası Mehmet Özpınar (51) “Oğlumla en son 2 gün önce telefonla görüştük. ‘15 gün sonra yanınıza geleceğim’ demişti. Ama cenazesi geldi” diye konuştu.

Şehidin terör örgütü PKK’ya lanet okuyan kardeşi Serhan Özpınar (14) ise “Ağabeyimi şehit eden teröristlerin Allah cezasını versin. Devletimizin büyüklerine soruyorum. Bu acılar ne zaman bitecek?” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Anne Gülsüm Özpınar da “Yavrumun kokusunu çok özledim” diyerek gözyaşı döktü.

TERÖRE LANET YAĞDI

Serkan Özpınar’ın cenaze namazının kılınması sırasında baba Mehmet Özpınar fenalaştı. Anne Gülsüm Özpınar ise kadın astsubaylar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Haberin Devamı

Şehidin toprağa verilmesi sırasında babaanne Ayşe Özpınar oturduğu yerden seslenerek kamuflajlı askerlerden birinin yanına gelmesini istedi. Elini öpen askerin boynuna sarılan Ayşe Özpınar torununun acısını dindirmeye çalıştı.

Hüsnü ALTINDİŞ-Önder YILDIRIMCAN/DHA