Türkiye (Son Dakika) Bu ailede herkes çıplak

Bu ailede herkes çıplak

Paylaş
Bu ailede herkes çıplak

Florida'da yaşayan bir aile sivrinekler dışında çıplak yaşamaktan mutlu olduklarını söylüyor

Aile 9 ve 15 yaşındaki 2 çocuklarıyla beraber çıplak yaşam tarzını benimsediklerini söylerken, 9 yaşındaki Alex Reamer modadan kurtulmuş olmanın çok önemli olduğunu söyledi.

The ABC News'da yer alan habere göre; Alex, diğer çocuklar gibi bilgisayar oyunları oynadığını, bisiklet kullandığını, arkadaşlarıyla oyunlar oynadığını ancak bunların hepsini çıplak olarak yaptığını ifade etti.

Gün boyu çıplak olmanın hiçbir tuhaflığı olmadığını söyleyen Alex, 6 yıl önce 70 kişinin yaşadığı çıplaklar kampına taşınma kararı alan ailesiyle yaşamaktan çok mutlu. Ancak Alex’in abisi 15 yaşındaki Bud ise ailesiyle yaşamaya devam ettiğini ancak 18 yaşına geldiğinde orduya katılmak üzere ailesinin yanından ayrılacağını söyledi. Bud, çıplak olmanın tuhaf olduğunu, kıyafetleri üzerindeyken daha rahat hareket edebildiğini ifade etti.

Frank ve Sandra Reamer çifti, "İnsanlar yanılgıya düşünüyor. Bunun cinsellikle ilgili olduğunu düşünüyorlar ancak cinsellikle hiçbir ilgisi yok, eşim de ben de tek eşliyiz. Çocuklarımızla birlikte yaşıyoruz. Ben onları tamamen çıplak görüyorum, onlar da beni tamamen çıplak görüyor" dedi.

Kampın sahibi Morley Schloss, yetkililerin bölgede herhangi bir sorunla karşılaşmadığını söyledi.

Reamer ailesi çıplaklığın çocuklar üzerinde pozitif etkisi olduğunu belirtirken Sandra Reamer, çocukların her çeşit insan vücudunu gördüğünü ve insanların farklı görünüşte olabileceğini anladığını kaydetti.

GAZETEPORT

Haberin Devamı