Gündem Bu araçtan sağ çıktılar

Bu araçtan sağ çıktılar

Paylaş
Bu araçtan sağ çıktılar

Bursa'da bir otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp elektrik direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki 4 kişi mucize eseri hayatta kaldı

Merkez Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki bir kafede garson olarak çalışan Rıdvan Acet ve Bekir İçen (23) dün kız arkadaşları Şeyma Kocaman ve Nazlı Camcı’yı yanlarına alarak, bir başka arkadaşlarından aldıkları 16 EC 643 plakalı otomobil ile gezmeye çıktı.

Mudanya yönüne giden Rıdvan Acet yönetimindeki otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobilde Rıdvan Acet ve Bekir İçen ile arka koltukta oturan Şeyma Kocaman ve Nazlı Camcı yaralandı.

Araçtan güçlükle çıkartılan yaralılar, çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunmayan Bekir İçen, Şeyda Kocaman ve Nazlı Camcı’nın bacaklarının kırıldığı, sıkıştığı araçtan Sivil Savunma ve İtfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartılan Rıdvan Acet’in ise her iki bacağının kırılıp, vücudunda ezikler olduğu açıklandı.

Kazayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Selahattin BUDAKOĞLU/DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5146","5146","201104","5146-9.jpg");

Haberin Devamı