Gündem Bu aslan 2 metrekarede yatacak

Bu aslan 2 metrekarede yatacak

Paylaş
Bu aslan 2 metrekarede yatacak

Mardin Nusaybin'de PKK'lı teröristlerle girilen çatışma sonucu önceki gün şehit olan Uzman Çavuş Bünyamin Özcan'ın cenaze töreninde gözyaşı vardı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında önceki gün çatışma çıkmıştı. Çatışmada teröristlerin açtığı ilk ateşte Jandarma Uzman Çavuş Bünyamin Özcan (32) şehit olmuştu.

Şehidin 6 aylık hamile eşi Nazan Özcan “Eşim teröristler yüzünden bizi yalnız bıraktı. Allah da bunu yapanları yalnız bıraksın” dedi. Ardından da yanındaki 5 yaşındaki oğlu Musa’nın kolunu tutup havaya kaldıran Nazan Özcan “Bu çocuğumu da jandarma yapacağım” diye bağırdı.

‘Açılım şehidi’ sloganı

Şehidin babası Musa Özcan ise “Ben ne diyeyim. Vatan sağ olsun” demekle yetindi. Cenaze törenine ‘demokratik açılım’ ve teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın ‘yerinin darlığından’ şikayeti damga vurdu.

Cenaze törenine katılanlar ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’, ‘Açılım şehidi’, ‘Kelle değil, şehit’, ‘Vatan için şehit oldu’ yazılı pankartlar taşıdı. Törende “Bu Ahmet Türk’ün eseri”, “Bu aslan şimdi 2 metrekarede yatacak”, “Başbakan istifa” sloganları atıldı.

Yaşar KORKUSUZ-Çağlar ÖZTÜRK/DHA