Dr. Haydar Dümen Bu bir keşif yolculuğu
HABERİ PAYLAŞ

Bu bir keşif yolculuğu

Haberin Devamı

Kadın orgazm olamamaktan şikayetçi. Pek çok kadın “Eşimi çok seviyorum, neden olmuyor” diyor. Hanımlar, bu işin sevgiyle, aşkla ilgisi yok. Kendinize zaman tanıyın. Eşiniz de sizin bedeninizi keşfetsin. Sabırlı olun yeter!

BÖYLE SORU YOK!

Muz ve kebaba bayılıyorum

Ben Deli kemal. Adanalı kebap ustasıyım. Deliliğim kuvvetimden. Muz kebap beni iktidara getiriyor ama tatmin olmuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Vay be Deli Kemalim, kebap önünde kendin pişir, kendin yemeye alışmışsın. Aslan zelim, kilon kaç? Bak şimdiden göbeğin çıkmış, uzaktan görüyorum. Bu durum ileride cinsel sorunlar yaratır. Tabii ki sizleri her alanda koruyup kurtaracak bir Hocanız var. İktidar alanın neresi? Sıcak döşek mi, sabun kokan çarşaf mı, kuş tüyü yorgan mı, kaloriferli veya sobalı mekan mı? Yoksa kendi kendine mi yatakta kebapçılık oynuyorsun? Gönlün mü, gözün mü doymuyor bilmiyorum. Kararsız kaldım, seni deliliğinle baş başa bırakıyorum.

Sevgilime nasıl söylerim?

33 yaşında kadınım. Bugüne kadar ilişkiye girmedim. 5 aydır sevgilim var. Onunla birlikte olmak istiyor ama söyleyemiyorum. Nasıl belli ederim ya da söylemenin bir yolu var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, sanırım arkadaşın da seninle aynı duygular içindedir. O da söylerse “Suratıma tokadı yersem” ya da “Beni terk ederse” diye düşünüyor olabilir. Benim takıldığım nokta, adam evliyse ben sözde nikahınızı kıyamam. Sen sordun, akıl danışıyorsun, bir şeyler söyleyip sana yardım elimizi uzatmalıyım. Bu da benim misyonum. Sevgilin bekarsa, sen bilirsin, kalem bulursan aşkınıza olabilir imzamı atarım. Eğer yasal olarak uygun değilse, senin maceraya sokamam.

İlişkiye girmeye kalkınca...

18 yaşındayım, kendimi tatmin ediyorum ama partnerimle ilişkiye girmeye kalkınca sertleşmiyor. Derdime çare bulun lütfen.

CEVAP

Sen kimsin, partnerin kim okurum? Bu işe daha adım atar atmaz bu yaşına rağmen partner bulmuşsun. Partner sözcüğünün anlamını biliyor musun? Diyelim ki öğrendin. Bilgi almak görevim. Kim bu partner? 17 yaşında bir fidan mı yoksa 35 yaşında kadın mı? Bu nasıl soru? Sen nimeti kaşıklayacağın kaşığı, çatalı bile doğru dürüst tutamıyorsun ve “Çare bulun” diyorsun. İyi ki ‘Lütfen’ demişsin. Yoksa yemek tabağını başına geçirirdim!!! Hadi aslanım, hadi anasının has çocuğu, sen önemli ve yaşamsal sorunlarına bak, ben de işime bakayım.

Pompa işe yarar mı?

25 yaşındayım. Büyütücü vakum setlerinin vücuda zararı olmadığı söyleniyor. Ayrıca düzenli kullanıldığında peniste kalıcı büyüme sağladığı da yazıyor. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, vakum pompaların zararı olmamakla birlikte yazdığın konularda hiçbir yararı yok. Bir tek zarar kesenize ve kırılan umutlarınızadır. Penis, ameliyat dışında hiçbir yöntemle büyütülemez.

3-4 kez orgazm oluyorum

30 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla birlikte olduğumda 3-4 kez orgazm oluyorum ama bu bardaktan boşalırcasına oluyor. Sevgilim daha önce böyle bir şey görmediğini söyledi. Bu normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bereket bu bereket. Keyfine bak, bunun adı duygu seli.

Boyu mutlu etmiyor

Penisim sadece 13 santim. Normal olduğu yazıyor ama mutlu etmiyor. Yardım et.

CEVAP

Değerli okurum, iyidir, dert etme.

Bozulmuş mudur?

23 yaşında kızım. 1 yıl önce kızlığım bozuldu. Kan gelip gelmediğini anlamadım, çünkü adet dönemimdi. Şu an ilişkimiz devam ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, yapılacak bir şey yok. Olan olmuş gözüküyor. Eğer yırtılma varsa bunun da çözümünü istersen evlilik zamanını bekleyeceksin. Değilse olayı kabulleneceksin. Ruhunun, beyninin kararları doğrultusunda hareket edeceksin.

Kızlar tatmin etmiyor

24 yaşındayım. Birçok kızla ilişkiye girdim ama beni tatmin etmedi. Sertleşme sorunum var. Sebebi çok mastürbasyon mu?

CEVAP

Değerli okurum, kızlar nasıl seni tatmin etmiyor? Yani zevk mi almıyorsun? Mastürbasyona takılmış kalmışsın. Kendini o kazığa bağlamışsın. Evlendiğinde de bu şikayetler sürecektir. Bu nedenle karşı cinse geçiş yapacaksın. Mastürbasyonu azaltacaksın. Evlilik koşullarında da tedavi yöntemlerine bazı eklemeler yaparak bu alışkanlığını bitereceksin.

Erkek arkadaşım ilk olduğuna inanmadı

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. İlişkiden sonra banyoya gittiğimde 1-2 damla kan geldi. Söyledim ama kan geldiğine inanmadı. O benim ilk ilişkimdi. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, ne yapacaksın? İster inanır, ister inanmaz. Hem suçlu hem güçlü olacak hem haksız yere seni suçlayacak. Sen boynunu bükeceksin. Ne olacak ayrıldığınızda? Sen başkasıyla evlendiğinde o erkek suçsuz ama suçlu sensin öyle mi?

Sevgilimden kaçıyorum

34 yaşındayım. Uzun zamandır kız arkadaşımla yaşıyorum ama şu sıralar ondan kaçıyorum. Onunla birlikte yatınca duvarlar üstüme geliyor, cinsel isteğim kalmıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne güzel formülü bulmuşsun. Ne yapayım? Benim de elimi kolumu bağlıyorsun. Aklına uy. Uyduğun aklına bir tutam vicdan koymayı unutma.

Orgazm olamıyorum

34 yaşında, 2 çocuk annesiyim. Eşimle severek evlendik. Zevk alıyor, eşimle olmak istiyorum ama orgazm olamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazmı henüz yakalayamadın. Birçok kadın senin gibi. Bunun aşkla, sevgiyle ilgisi yok. O başka, bu başka. Bazı kadınlar klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçemiyorlar. Vajinal orgazmın sorumluluğunun bir bölümü de eşinde. Birleşme süresi, ustalığı vs. Biraz bekleyelim, fantezilere devam edelim.

Ayrılmak istiyor

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ben kabul etmedim ama onu çok seviyorum. Sevgilim “O zaman ayrılalım” dedi. Ne yapacağım? CEVAP Sevgili okurum, hemen ayrılacaksın. Bu işler öyle ucuz değil, sana yazık olacak. Hem kendine hem ona iyilik etmiş ol.

Küçültsek olmaz mı?

20 yaşındayım. Pek çok kez ilişkiye girmişimdir. Kız arkadaşım sürekli “Cinsel organını küçülttür” diyor. Çünkü 3 gün acı çekiyormuş. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, penisini küçültemeyiz. Kız da haklı. Geriye bir tek çözüm kalıyor. İlişki devam edecekse ya da evlendiğinde idareli kullan yavrum.

Bozuk mu, zedelendi mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, ilişki sonunda 2-3 dakika kan geldi. Acaba kız arkadaşımın zarı bozulmuş ya da zedelenmiş midir?

CEVAP

Değerli okurum, bozulmuş ve zedelenmiş olabilir. Ama daha çok bozulmuş gibi.

GÜNÜN SÖZÜ

Üretim aklın ürünüdür. Tembellik o üretimi çürütür.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder