Yaşam Bu da yalnızlara 'selfie kolu'!

Bu da yalnızlara 'selfie kolu'!

Paylaş
Bu da yalnızlara 'selfie kolu'!

Yalnız mısınız? Gittiğiniz yerlerde fotoğrafınızı çekecek bir sevgiliniz bile yok mu? Her yere selfie çubuğu taşımak gücünüze mi gidiyor? Artık üzülmeyin, çünkü 'selfie kolu' imdadınıza yetişti

POSTA.COM.TR
Dünyayı saran 'selfie' çılgınlığı, 'selfie çubuğu' gibi bir sektör de yaratmıştı... Gerek geniş kadrajlı fotoğraf çekmek isteyenler, gerek gezerken yanında bir arkadaşı bulunmayanlar, gerekse tanımadığı kişilere 'Fotoğrafımı çekebilir misiniz?' diye sormaya utananlar için geliştirilen 'selfie çubuğu'ndan sonra şimdi de 'selfie kolu' icat edildi!



FİBERGLAS ELİ TUT, FOTOĞRAFI ÇEK
, YALNIZLIKTAN KURTUL!

Tıpkı bir protez kola benzeyen fiberglas 'çubuğun' dirsek tarafında takılan cep telefonuyla çekim yapıldığında, fotoğrafa bir kol ve el de giriyor. 'Selfie kolu'nun elinden tutarak kendi fotoğrafını çeken kişi de, yalnız olmasına rağmen 'Benim de sevgilim var. Bakın elinden tutup fotoğraf çektiriyorum' havasına girebiliyor!



ASLINDA KARA MİZAH

İşin şakası bir yana, Aric Snee ve Justin Crowe adlı sanatçılar tarafından geliştirilen 'selfie kolu', aslında modern insanın yalnızlığına dikkat çekmek için tasarlanmış... Bu yüzden de prototip kolun renk ve şekil itibarıyle 'yapay' görünmesini o kadar umursamıyorlar.

Sanatçılar bu projeyle, dünyayı saran selfie çılgınlığı kadar, yaşadıklarını bir an önce internette paylaşıp narsistçe bir beğenilme arzusu güdenlere de eleştiri getiriyor.

POSTA.COM.TR


Haberin Devamı