Dr. Haydar Dümen Bu dostluğu bitirin!
HABERİ PAYLAŞ

Bu dostluğu bitirin!

Haberin Devamı

Kadın telli duvaklı gelin oluyor, mutluluk hayalleri kuruyor. O da ne? Erkek eski dostu mastürbasyona bağlı. Yatak odasında kadını bekletiyor da bekletiyor. Kadın kızgın, üzgün, gözü yaşlı kalıyor. Beyler, yuvanız yıkılmadan bu dostluğu bitirin.

BÖYLE SORU YOK!

Et, balık yiyorum olmuyor 23 yaşındayım, penisim 14 santim, küçük geliyor. Yumurtalıklar zayıf. Et, balık yiyorum ama o bölge kuvvetlenmiyor. Ne yapayım?

CEVAP

Doğuştan cinsel donanımlı, cehaletten yapılanmalı, bilgiden habersiz okurum. Bak neler diyorsun: “Hocam, 14 santim penise normal diyorsun ama sanırım bunu bizi teselli için söylüyorsun. Benimki 22 santim olsaydı ne olurdu? Çünkü ben böyle istiyorum. Bunun için et, balık yemek gerekiyorsa, haftada 1 koyun keser, kimseye koklatmazdım! Gelelim yumurtalara; tavuk yumurtası kadarına neler neler vermezdim.” Değerli okurum, çatal yerine maşa kullanmaya kalkma, her şey normal giderken yolundan sapma.

1 haftadır sertleşmiyor

27 yaşındayım, 2 aylık evliyim ama eşimle 2 yıldır beraber oluyorduk. Bazen her gün, bazen defalarca ilişkiye giriyorduk. Son 1 haftadır sertleşme sorunu yaşıyorum. Yardım edin, psikolojim bozuldu.

CEVAP

Ne olmuş değerli okurum? Sizin köye yakın sönmüş yanardağın kraterinden 1 haftadır dumanlar çıkıyor gibi telaştasın. Ya da yoldan geçen kamyon, evde titreşim yapınca “Eyvah 7 şiddetinde deprem oldu” diyerek dışarı mı kaçtınız? Şakır şakır akan musluğunuzdan yarım saat su gelmeyince “Baraj mı kurudu?” diye panik yapmışsınız. 50 yıl sürecek evliliğin her günü de seks yapılmaz ki, o niyetle yatağa girilmez ki. Mailinden şımarıklık kokusu aldım. Bildiğimi yazayım, azmayın, normal periyodları da fazla zorlamayın.

Sabaha kadar ilişkiye giriyorum

25 yaşındayım. Karımla her gece sabaha kadar ilişkiye giriyor, kendime engel olamıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, kalite ve kantite (sayısal değer) vardır. Aklı başında olan kalite arar. Biraz açgözlü olanlar kantite peşinde koşar. Diyelim ki 100 gram et yedin, aldığın proteini 100 kilo ekmekten alamazsın. 20 gram şekerle çay içtin, aldığın şekeri 2 kilo maruldan alamazsın. Neyin peşindesin demeyeceğim. Çünkü almış başını gidiyorsun. Eşine, ilişkinin kaçında orgazm olduğunu sordun mu? Eğer “Tümünde” derse, acaba orgazmla, zevklenmeyi mi karıştırıyor? Neyse bu temponuz, cinsellik kumarında ‘Banko’ demeye benzer. Bu tempoyla şimdilik kazansan bile ileride kaybedersin.

Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum

21 yaşındayım, hiç kız arkadaşım olmadı. Birkaç kez genelevde ilişkiye girdim. Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu ileride sorunlara yol açar mı?

CEVAP

Değerli okurum, günde 5 mastürbasyon seni esir alır. Bundan zararlar görecek ve kendi başına binbir çorap öreceksin. Benden söylemesi. Haftada 3’e inmediğin sürece oraya buraya danışacaksın günlerce. İşin özü ve tedavisi senin elinde. Gücünü de yitirme, kalsın belinde.

Kızlığı bozmaya yeter mi?

Penisim 14 santim. Sizce kızlık zarını bozmaya yeter mi?

CEVAP

Değerli okurum, vajinadan içeri 2-3 santim girildiğinde kızlık zarı esnek değilse bozulur. Yani zar vajinanın diplerinde değildir. Ayrıca niye dibinde olsun ki sen odanın en son noktasında köşede bir kapı gördün mü? Kapı hep giriştedir.

Orgazm olamıyorum

23 yaşındayım. Erkek arkadaşım 26 yaşında. Sürtünme yoluyla birlikte oluyorduk. Ben bir türlü orgazm olamıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, şimdilik yapacağın bir şey yok. Sevgilini üzüp bıktırma. Yani cinsellikten soğutma. Romantik ve duygusal ilişkilerinize ağırlık verin.

Eşim kendini kasıyor

9 aylık evliyim ama eşimle ilişkiye giremedik. Ne zaman birlikte olmak istesem bana karşı koyuyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, vajinismus. Çözümü var, üzülmeyin ve birbirinizi kırmayın.

Diktirsem mi?

25 yaşında kızım. 3 yıl önce başıma bir olay geldi. Şimdi evleneceğima ama nişanlım bu konuda tavizsiz. Ona nasıl anlatırım ya da diktirsem kanama olur mu?

CEVAP

Sevgili kızım, eğer iyi bir uzman bulursan, düğünden 1-2 gün önce bu işlemi yaptırırsan ilk gece kanaması olacaktır. Bundan sonrası biraz şansa kalmış.

Her gün ilişkiye girmek istiyorum ama...

Arkadaşlarım her gün ilişkiye giriyorlar ama benim canım istemiyor. 10-15 günde bir aklıma geliyor. Ben de istiyorum her gün ilişkiye girmeyi ama olmuyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, acelen ne? Malı biri kaptı, kaçırdı da götürüyor mu? Onlar öyle, sen böyle. Sen kendine bak. Bekarsan evlendiğinde işler yoluna girer. Haydar Hoca da sana mutluluklar diler.

Erken boşalıyorum

37 yaşındayım. Erken boşalma sorunum var. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olman gerekiyor. Erken boşalma artık tedavi ediliyor.

Kadınlara hayranım

18 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken çok erken boşalıyor, zevk almıyorum. Ben kadınlara hayranım. Ne zaman bir kadın görsem onunla ilgili hayaller kuruyorum.

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonda geç boşalmayı öğren, hareketlere ara ver, başka şeyler düşün. Kızlara hayran olman doğal. Onlara zarar verme yeter. Aslında en güzeli odur. Ah bir de ölçüyü bilebilseniz.

Eşim beni aldatır mı?

28 yaşında kadınım. 5 yıldır evliyim ama eşimle 2 ayda bir ilişkiye girebiliyoruz. Çünkü benim çok ağrım oluyor. Eşimin beni aldatmasından korkuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinada iltihap yoksa, bu sıkıntılı birleşmeleri hallederiz. Eşinin seni aldatıp aldatmayacağı bir bilmece. Önünde çözülecek sorun varken bir sonrakine geçme. Cinsel yaşamın düzene girmesinden yanayım. Gerekeni yapmaya çalış.

Cinsel organ normal mi?

17 yaşındayım. Cinsel organımın ereksiyon hali 14 santim. Acaba normal midir?

CEVAP

Değerli okurum, normalin normali. Ereksiyon hali bizim için önemli. O da kitabın yazdığı kadar ideal.

Kız hamile kalır mı?

21 yaşındayım. Arkadaşımla ilişkiye girdik ama içine boşalmadım. Ama zevk suyu vajinaya değdiği için kız hamile kalır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kalmaz. Unutma bu sözün bir oranı vardır. Bana göre binde bir.

Kızlık zarı yırtılmış mıdır?

23 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz. Sanırım penisi 2-3 santim içeri girdi, 2-3 damla kan geldi. Kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarın zedelendi. (Belki de yırtıldı). Şimdilik bunları unut. Ya da sıcağı sıcağına tam üstüne git. Yani sevgilinle olayı paylaş. Sonraki ilişkilerin için de karar ver.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutsuzsanız gülemezsiniz. Gülmezseniz mutlu olamazsınız. İşte evrensel bilmece. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder