Cem Kerpiççiler Bu faturayı ödeyeceksin Aykut Kocaman!
HABERİ PAYLAŞ

Bu faturayı ödeyeceksin Aykut Kocaman!

Haberin Devamı

Kayseri’yi seyret Devrim’i gör!

Göreve geldiğiniz günden bu yana yaşanan tüm başarısızlık ve sıkıntılara rağmen arkanızda durduğum için Kayserispor deplasmanında en azından oturtmak istediğiniz sistemin birkaç küçük sinyalini görmeyi hayal ediyordum Aykut Kocaman… Maç başlar başlamaz karşımda ne yaptığını bilen, genç, dinamik ve gerçekten bir sistemin peşine düşen Kayserispor’u görünce önce bir an renkleri karıştırdığımı düşündüm.

Kâbus görsem bu kadar korkmazdım

Yaşadığım düş kısa sürdü ve takımı atağa kaldırmak için yan toplarla yüzyıl geçiren Lugano ile Joseph Yobo, yüzünden düşen bin parça olan kaptan Alex De Souza, gereksiz sinir küpü Emre Belözoğlu, aldığı her topla çalım yapmaya çalışan Miroslav Stoch, yalnızca koşan ve nereye koştuğunun farkında bile olmayan Mehmet Topuz’u fark ettim.

Baron’larla koşan takım yaratılmaz...

Faydasına yalnızca Aykut Kocaman’ın inandığı “Baron” Christian hücuma giderken arkada bıraktığı kocaman boşluktan habersiz Okan Alkan, saman alevi gibi parlayıp sönen Caner Erkin, Daniel Guiza’nın yalnızlığını hatırlatan Mamadou Niang…

Herkes ayrı telden çalıyor

Maçı aklında kalan enstantanelerden üç cümleyle anlat deseler mutlaka şöyle yazardım: “İkici yarı Alex De Souza’nın yerine giren Issiar Dia Fenerbahçe’yi ateşlemeyi denedi.

Kayserispor yarı alanından taç kullanırken kendi sahasında durup sağa sola bakan takım arkadaşlarını öne çıkmaları içi uyarırken sesi kısıldı. Stopere baskı yapıp defansı Kayserispor’un kalesi önünde başlatmayı deneyen Mamadou Niang birkaç girişiminden sonra kimsenin yardım etmediğini görünce sinirlenip ellerini havaya kaldırarak arkadaşlarına bağırmaya başladı...



Neden stoper götürmedin Aykut Kocaman?


Şimdi gelelim Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a... Lugano ve Joseph Yobo dışında stoper oynayamayacak 18 kişilik bir kadro kurmanın mantıklı bir sebebi olduğuna inanamıyorum hocam. Hadi Bekir İrtegün sakattı takıma sizin kattığınız sol ayaklı stoper İlhan Eker neden yoktu kadroda.

Selçuk Şahin stoper oynuyorsa....

Joseph Yobo’nun sakatlığını en iyi siz biliyorsunuz. Lugano’ya ve Joseph Yobo’ya bir şey olduğu takdirde gerçekten bir planınız var mıydı? Yoksa somut durumun somut tahlilinden yola çıkıp oynasa oynasa 'Selçuk Şahin mi oynar?' diyerek bu amatörlüğe imza attınız...

Başka bir Fenerbahçe mümkün...

1 dakika içinde yenen iki golün ardından yaşanan çöküntüyü yazmak için bir yazı dizisi bile yeterli olmayabilir. Şimdi inanması zor olabilir ama ben hala bu takıma ve size olan inancımı kaybetmiş değilim Aykut Kocaman.

Travmayı ağırlaştırmayın lütfen!

Sezonun başından bu yana çok zor bir dönemden geçeceğinizi ve sistemin sancılarla değişeceğini anlatmaya çalışmıştım. Değişimin yarattığı travmayı göğüslemişken bu tür size yakışmayan hatalarla hem Fenerbahçe’nin geleceği hem de “Başka bir Fenerbahçe mümkün” diyenlerin umudunu kırmayın lütfen...

Umarım çok geç kalmazsınız

Bu hatanızın faturasını ödeyip, yeni yanlışlara imza atmayın. Kaleci Volkan Demirel’in her maçın ardından kurduğu “Henüz takım olamadık” cümlesini yeniden düşünüp Fenerbahçe’yi bir an önce bir 'puzzle’dan futbol ekibi haline dönüştürmeye çalışmanızda büyük fayda olduğunu düşünüyorum. Her şey için çok geç olmadan..

Sıradaki haber yükleniyor...
holder