Spor Bu fotoğraf onu yaktı!

Bu fotoğraf onu yaktı!

Paylaş
Bu fotoğraf onu yaktı!

Üzerinde yüksek faizle borç veren bir şirketin reklamı olduğu için, Newcastle United'ın formasını giymeyi reddeden Müslüman oyuncu Papiss Cisse'nin, kumarhanede çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı

Newcastle United'ın Senegalli oyuncu Papiss Cisse, üzerinde yüksek faizle kısa süreli borç veren bir şirketin reklamının bulunduğu formayı giymeyi reddediyordu.

Cisse bu nedenle, takımın Portekiz'deki sezon öncesi kampına katılmak yerine, İngiltere'de kalarak tek başına antrenman yapıyordu. Cisse'nin, dini inançları nedeniyle Newcastle formasını giymek istememesi aslında sempatiyle karşılanmıştı. Ta ki bu fotoğraf ortaya çıkıncaya dek.

Kasım ayında çekilen fotoğrafta, Cisse bir kumarhane masasında oturuyor. Kumarhanenin sözcüsü, Cisse'nin ‘ara sıra geldiğini ve iyi davranan bir müşteri' olduğunu söyledi; ancak gerçekten kumar oynayıp oynamadığı hakkında yorum yapmadı. Fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından, golcü oyuncunun menajeri; "Papiss Cisse bir kumarbaz değil" açıklamasını yaptı.

Ancak bu açıklama tepkileri yatıştırmaya yetmedi. Daha önce Cisse'yi destekleyen Newcastle Belediye Meclisi'nin Müslüman üyesi Dipu Ahad; "Bu ikiyüzlülük. Cisse'nin yaptığından utanç duyuyorum. Sadece ben değil; ona destek verenler de utanç duyuyor. Gerçekten kumar oynamasa bile, kumarhaneye gitmesi yanlış bir mesaj veriyor" dedi.

NTV Spor

Haberin Devamı