Magazin Bu hali annesini çok üzdü

Bu hali annesini çok üzdü

Paylaş
Bu hali annesini çok üzdü

TV yıldızı Heidi Montag, yaptırdığı 10 estetik ameliyatla annesini üzdü

POSTA İNTERNET

Amerikalı televizyon yıldızı Heidi Montag, geçen yıl tek seferde 10 estetik ameliyat birden olmuş ve geçtiğimiz günlerde ilk kez bikinili olarak kamera karşısına geçmişti.

Ne var ki, erkeklerin hayli seksi bulduğu 23 yaşındaki sarışın güzel, bu haliyle annesi Darlene'i fazlasıyla üzdü. Hatta MTV'de yayımlanan The Hills adlı reality programında, annesinin kendisiyle ilgili eleştiri okları karşısında bir anda yıkılan güzel gözyaşlarına hakim olamayıp hüngür hüngür ağladı.






Montag, tek seferde yaptırdığı 10 estetikle, kendisini 'mükemmel kadın' yapmayı hedeflediğini söylemişti. Ancak annesi, önceki gece yayımlanan programda, kızının eski doğal halini çok daha fazla beğendiğini itiraf etti. Annesinden övgü dolu sözler beklerken bir anda acı eleştirilerle karşı karşıya kalan genç yıldızın gözlerindense yaşlar boşaldı.

'BİRAZ TUHAF OLMUŞSUN'

Annesi ise hiç istifini bozmayıp şunları söyledi: "Kusura bakma ama biraz tuhaf olmuşsun. Alışmak zaman alacak. Barbie olmak ister gibi bir halin var. Peki neden? Seni tanıyan herkes, seni 'Heidi' olarak tanıyordu ve dünyada kimse Heidi Montag'a benzeyemezdi. Neyse, olan olmuş bir kere. Benim için söylemesi zor ama gerçek bu... Önceden daha güzeldin. Umarım şu yaptırdığın estetiklerin bir bölümü zamanla kaybolur.

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı