Dünya Bu ikramiye gerçek olamaz!

Bu ikramiye gerçek olamaz!

Paylaş
Bu ikramiye gerçek olamaz!

İngiltere'de geçen hafta sonu çekilen piyangoda, ülke tarihinin en yüksek miktardaki ikramiyesi olan 56 milyon sterlinin sahipleri açıklandı

Ülkenin güneybatısında bulunan Gloucestershire’dan 43 yaşındaki Nigel Page ve eşi 41 yaşındaki Justine Laycock, bugün düzenlenen basın toplantısıyla hem kazandıkları ikramiyeyi aldılar, hem de soruları yanıtladılar.

İkramiye kazandıklarını, internetten biletlerini kontrol edince öğrendiklerini ve büyük bir şok yaşadıklarını anlatan çift, bu parayla öncelikle ihtiyacı olan aile yakınları ve arkadaşlarına yardım edeceklerini, daha sonra ev ve araba almayı planladıklarını söyledi.

Page, emlak bakım işinde, Laycock ise bir emlak ofisinde çalışıyor. Leycock, bir daha çalışmayı düşünmediğini kaydetti. "Euromillions" adlı 9 ülkede oynanabilen piyangonun toplam 112 milyon sterlinlik ikramiyesi geçen hafta sonunda yapılan çekilişle ikiye bölündü.

Avusturya, Belçika, Fransa, İrlanda, Lüksemburg, Portekiz, İspanya, İsviçre ve İngiltere’de oynanabilen "Euromillions"ın 56 milyon sterlinini İspanya’da bir kişi alırken, diğer yarısının sahibi İngiliz çift oldu.

Haberin Devamı