Mehmet Coşkundeniz Bu ilişkilerin hepsi yalanla başladı
HABERİ PAYLAŞ

Bu ilişkilerin hepsi yalanla başladı

Haberin Devamı

Merve Boluğur ile iki yıllık evliliğini geçen aylarda sonlandıran popçu Murat Dalkılıç’ın, bir gece kulübünde İdil Fırat ile yakınlaştığı yazıldı.

Murat Dalkılıç hemen cevap verdi: “Şu an böyle bir şey olmasının mümkünatı yok. Saçma şeyler. Olduğu zaman hiç saklamadım zaten, yine olursa yine saklamam.” Ama kazın ayağı öyle değil sevgili okur.

Magazin dünyası, önce yalanlanan sonra da doğru çıkan aşklarla dolu.

İşte bunlardan bazıları...

DERYA ŞENSOY - SARP LEVENDOĞLU

Sarp Levendoğlu 2,5 yıllık eşi Birce Akalay’dan Ocak’ta boşandı. Evliliğin bitmesine neden olduğu söylenen Derya Şensoy, “Ben kimsenin yuvasını yıkmadım. Hepsi iftira” dedi. Ama Derya Şensoy ve Sarp Levendoğlu aşk yaşıyorlar.

ÖZGE BORAK - ATA DEMİRER

Aşklarının ‘Eyvah Eyvah 2’nin setinde başladığı konuşuldu. Bundan kısa süre sonra Özge Borak, Bülent Şakrak’dan boşandı. Ata Demirer ile evleneceği iddiaları için “Bu dedikoduyu çıkaranlar senaryo yazsa reyting rekoru kırar” dedi. Ata Demirer, “Hakkımdaki haberler harika. Kurgu dalında Oscar adayı olur” diye konuştu. Ata ile Özge 2012’de evlendi, 2014’te boşandı.

FEYZA ÇIPA-KUTSİ

‘Huzur Sokağı’nda birlikte oynayan Kutsi ile Feyza Çıpa’nın aşk haberleri ilk 2014’te çıktı. Kutsi iddiayı yalanladı. Feyza Çıpa daha sert çıktı: “Ben Kutsi’yle beraber değilim. Benim bir ailem var ve bunları kaldıracak durumda değiller.” Kutsi, Feyza Çıpa uğruna 8 yıllık eşinden boşandı. Feyza Çıpa ile uzun süre birlikte yaşadı. Kısa süre önce ayrıldılar.

BURÇİN TERZİOĞLU - İLKER KALELİ

Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli’nin aşk yaşadıkları yazıldı. İlker Kaleli, “İnsanların tanımadığı kişileri biliyormuş, sanki onlar hakkında fikir sahibiymiş gibi değerlendirme yapmasını yanlış bulurum” dedi. Burçin Terzioğlu çok netti: “Yok öyle bir şey!” Çift hâlâ birlikte.

TUVANA TÜRKAY - ALPER POTUK

Oyuncu Tuvana Türkay ile Fenerbahçeli Alper Potuk’un aşk yaşadığı 2016’nın sonunda yazıldı. Tuvana, “Alper, bir arkadaşımın arkadaşı. Formasını göndermiş ve maç için bilet yollamıştı. Ben de maçı izlemeye gittim. Adımın Alper’le anılması beni çok rahatsız etti” dedi. İkili şimdilerde aşk yaşıyor ve el ele poz bile veriyor.

ŞÜKRAN OVALI - CANER ERKİN

Beşiktaşlı Caner Erkin, Asena Atalay’dan boşandıktan sonra adı oyuncu Şükran Ovalı ile anılmaya başlamıştı. Şükran Ovalı, “İlişki yaşadığıma dair haberler asılsızdır. Lütfen itibar etmeyin” dedi. Caner ile Şükran 2 Ocak’ta evlendi.

SİNEM KOBAL - KENAN İMİRZALIOĞLU

3 Şubat 2015’te Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu’nun otomobilde fotoğrafları çekildi. Kenan İmirzalıoğlu, “Hasta ziyaretinden dönüyoruz. Sinem beni taksi durağına bırakacaktı” dedi. Sinem Kobal da, “Hastaneye ziyarete gittim. Kenan oradaydı. Otomobili olmadığı için evine bırakıyorum”diye konuştu. Kenan ve Sinem 2016’da evlendi.

HANDE DOĞANDEMİR - MERT FIRAT

Mert Fırat ile Hande Doğandemir Aralık 2016’da samimi şekilde görüntülenmişti. Mert Fırat “Hande ile üniversiteden beri tanışıyoruz. İş konuşmak için bir araya gelmiştik. Kameralar çektiği esnada şakalaşıyorduk” demişti. Şu an birlikteler ve ilişkileri de evliliğe doğru gidiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder