Spor 'Bu insanların cezalandırılmasını istiyoruz'

'Bu insanların cezalandırılmasını istiyoruz'

Paylaş
'Bu insanların cezalandırılmasını istiyoruz'

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, mor-beyazlı ekibin bulunduğu kafileye yapılan taşlı saldırıya ilişkin, "Bu insanların ortaya çıkartılıp gerekli cezaları almalarını istiyoruz" dedi

Yıldırım, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, Orduspor’un sahasında Trabzonspor’a 2-1 yenildikten sonra tesislere giden takım otobüsünün yolda taşlı saldırıya uğramasını
değerlendirdi.

Trabzonspor maçında çok güzel oynamalarına rağmen sahadan mağlup ayrıldıklarını dile getiren Yıldırım, "Tabii ki Orduspor olarak arzu ettiğimiz bir durum değildi. İyi oynamanın ve mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Orduspor bundan sonra da aynı şekilde yoluna devam edecek. Liderle aramızda 5 puan var. Bütün takımlar tüm gücüyle mücadele ediyor. Orduspor da var gücüyle mücadelesine devam edecek" diye konuştu.

Dün akşam menfur bir olay yaşadıklarına dikkati çeken Yıldırım, şöyle devam etti:

"Bu olayı yaşamak istemezdik. Ordusporlu olup olmadığını bilemediğimiz ama Orduspor formasının üzerlerinde olduğunu öğrendiğimiz kişiler tarafından Orduspor’un otobüsüne tuğla veya başka cisimlerle saldırıda bulunulmuştur. Oyuncularımızdan Monje yaralanmıştır. Tabi ki bu tarz olayları Ordululara ya da Orduspor taraftarlarına mal etmek mümkün değil. Bakıldığında dün akşamki maçı 12 bin kişi izledi. Fakat az sayıda kişilerin yapmış olduğu olumsuz davranışın bütün Ordulu ve Orduspor kamuoyuna yansıtılmaması gerekir. Bu kişileri tanıyan birileri varsa emniyet yetkililerine bilgi vermelidir. Gerekli soruşturmalar sonrası bu insanların ortaya çıkartılıp gerekli cezaları almalarını istiyoruz."

MONJE'NİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Yıldırım, saldırı sonrası yaralanan Arjantinli oyuncuları Alfredo Monje’nin taburcu olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Levent Yıldırım, Orduspor’u güzel yerlere taşımayı istediklerini anlatarak, şunları kaydetti: "Hector Cuper gibi bir markanın İstanbul’a bile gelmeyi düşünmediği bir zamanda Orduspor’a getirilmesi, Ordu’da görev yapmayı istemesi Ordulular için gurur meselesi olacaktır. Aynı şekilde takımımıza farklı ülkelerden futbolcular gelmiştir. Bundan dolayı bu tarz olaylar buraya gelecek oyuncuları etkileyebilir. Herkesin gerekli hassasiyeti göstermesini istiyorum."

AA

Haberin Devamı