Dr. Haydar Dümen Bu işin sonu acı bitiyor
HABERİ PAYLAŞ

Bu işin sonu acı bitiyor

Haberin Devamı

Erkek cinsel organını büyütme hayali kurarken, kadın acıyla kıvranıyor. Beyler, elinizdekinin idareli kullanmazsanız kadının ruhuna hitap etmezseniz yatak odasındaki sorunlar artar, ilişkinin tadı tuzu kalmaz. En iyisi fedakarlık yapıp kadınınızı tanıyın. Sonrasında işlerin yoluna girdiğini göreceksiniz

Hamile kalır mıyım?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama kan gelmedi. Adet günüm geçti. Acaba ben hâlâ bakire miyim bir de hamile kalma olasılığım nedir? CEVAP Sevgili okurum, hamile kalma olasılığını bilemem. Kızlık zarın kanamadığına göre esnek zara sahipsin.

Geneleve gitsem...

19 yaşındayım, geneleve gitmek istiyorum. Acaba bir sakıncası var mı? Bir de 4 kez mastürbasyon yapıyorum, zararı olurmu?

CEVAP Değerli okurum, mastürbasyonun sakıncası yok. Geneleve gitmenin pek çok sakıncası olacak. Ruhunu ve hayallerini deforme etme. Biraz da bekle büyü be yavrum. Acelen ne? İlk gece kadın çok ağrı çeker mi? 22 yaşındayım. Yakında evleneceğim. Tecrübem yok.

Evlilikte ilk gece kadın çok ağrı çeker mi? Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, ilk gece genellikle ağrı olabilir. İster istemez kızlar kendilerini refleks olarak kasarlar. Tabii korkarlar da. Ama o kadar acı da göğüslenebilir. Yeter ki erkek aceleci olmasın, kadının isteklerine uysun, ruhunu yumuşatsın. Bu kadarı yeter. Sanırım dersini aldın, dikkatli ve nazik ol.

Kaç kez mastürbasyon yapmalıyım?

16 yaşındayım. Haftada kaç kez mastürbasyon yapmalıyım? Haftada 5 fazla mı?

CEVAP Değerli okurum, hadi izin çıktı yapabilirsin.

Kız arkadaşım hamile olabilir mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla yüzeysel olarak ilişkiye girdik. Boşalırken menilerim sevgilimin vajinasına aktı. Üzerimizde iç çamaşırlarımız vardı. Sizce hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP Yok yavrum.

Kısır olur muyum?

17 yaşındayım. 2 yıldır mastürbasyon yapıyorum. İleride kısır olur muyum?

CEVAP Değerli okurum, merak etme, olmazsın.

Eşimin cinsel organı çok büyük

30 yaşında kadınım. Eşimin cinsel organı çok büyük ve sert. Bu yüzden çok acı çekiyorum. Acaba biraz küçültmenin bir yolu yok mu? Çok mutsuzum.

CEVAP Sevgili okurum, haklısın, doğrudur. Eğer kocan kendini iradeli kullanmayı öğrenmez, senin bu yakınmalarını önemsemezse hem ruhsal durumun bozulacak hem de cinsel mutluluğu tadıyla tuzuyla yaşayamayacaksın. Birazcık kocan yumuşak, duygusal seçenekleri ortaya koyarak organı da yarı yarıya kullanmalı. Bu işi idare etmeyi, evliliği sürdürmeyi öğrensin.

İsteğim arttı

17 yaşındayım. Şimdiye kadar biriyle birlikte olmadım. Bu aralar isteğim çok arttı. Günde 1 kere mastürbasyon yapıyorum. Sizce ileride zarar görür müyüm? Bir de penisimin boyu 15 santim. Sizce ideal mi?

CEVAP Değerli okurum, her şey yolunda, sağlık yerinde, keyifler de keka. Otur önüne konulan yemeği güzel güzel ye, şimdilik o yemeğe sos karıştırma. Zaman içerisinde hayatın o sosu yemekle geçecek. Bu yaşta da bedenini ve ruhunu o sosa alıştırma. Sonra mide fesadına uğrarsın demedi deme. Daha erken yaş 20’yi bekle.

Kısalığı yüzünden zor durumdayım

35 yaşındayım. Penisimin boyu kısa; 11 santim. Bu beni rahatsız ediyor. Bu yüzden kadınların benden kaçtığını hissediyorum. Penis büyütücü hapları tavsiye eder misiniz?

CEVAP Değerli okurum, ilaca gerek yok. Penisin için anatomi kitapları normal diyor. Ama bekarsan hemen evlen. Duygusal bakımdan mutlu ettiğin bir kadın asla penisinin boyunu sorunetmez. Çünkü penisin bize göre de normal. Sıradan kadınlarla oynaşırsan onlar da yarı profesyonel olduğundan seninle oynarlar. Evlen. Çünkü tam çocuk yapma zamanı.

Korunmadık

20 yaşında kızım. Sevgilim de 22 yaşında. Geçenlerde birlikte olduk. Ama prezervatif kullanmadı. Hamile kalma ihtimalim var mı?

CEVAP Sevgili okurum, gebe kalırsın tabii. Eğer gününde ise bal gibi kalırsın. Biraz daha büyü. Hem kendinin hem ailenin yapısını düşün. Hayatın başındasın. Parolan: Sağlam adım sağlam yol. Çünkü ayağın kayar.

4 gün önce ilişkiye girdik

20 yaşında kızım. Sevgilimle ilk defa 4 gün önce ilişkiye girdik. Sevgilim 2 kere korunmadı geri çekme yoluyla boşaldı. Birinde çıktığı gibi boşaldı. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP Değerli okurum, oluyor. Bunun için prezervatifi keşfetmişler. Oyun kuralına göre oynanmalı. Bundan sonra dikkat edin. Hep söylüyorum çok zayıf ihtimallerle gebelik olabiliyor. Sanırım ve umarım bu defa sizde olmadı.

Günde 1'in zararı olurmu
22 yaşındayım, her gün 1 kere mastürbasyon yapıyorum. Bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, zararı olur mu, olmaz mı sorusu havada kalır. Yararı olur mu, olmaz mı sorusu ise, bir ciltlik kitap demek. Böylesine radikal, matematiksel etki ve tepkiler fiziksel olaylar gibi değildir. Durumlar, kararlar ve yorumlar kişilere göre değişir. Psikolojik olarak her insan farklı, fizyolojik olarak ise mekanizma aynıdır. Bu gibi özel durumlarda kişi gemisinin kaptanıdır. Gerektiğinde yol hakkında sadece uzmanından rota alır. Hayat kişiye göre tektir. Kimse bir başkasının kopyası değildir. Değerli okurum, senin yapında iştah, kapasite, akıl, sorumluluk, düz mantık ve iradeyi toplarsın kendine bir rapor hazırlarsın. Ona uyarsın.

İsteksizlikten çok dertliyim
3 aylık evliyim. 2 aydır cinsel isteksizlik ve sertleşme sorunum var. 1 aydır eşimle ilişkiye giremiyorum. Sertleşme oluyor, kısa sürüyor. Eşimle aramızdaki bağ zedeleniyor, yol gösterin.

CEVAP Değerli okurum, evlendiğin ilk ay boyunca ilişkin nasıldı? Bu önemli. Olayın ya bir atardamarın tıkanmasından ya da kanın sifonu orada tutamamasından kaynaklanıyor gibi. Burada yaşın ve varsa şeker hastalığının rolü de düşünebilir. İlk 1 ay iyiydi, sonra bıçakla kesilir gibi olduysa belki de gizli ya da açık bir depresyon akla gelir. Bu sorun gazete, söz ya da öneri sınırlarını aştı ve aciliyet kazandı. Yapacağın şey hemen bir hastaneye önce üroloji uzmanına, oradan renkli penil doplerine gider, damar sistemine baktırırsın. Çıkacak sonuca göre mail atarsın, bana düşen görev olursa sana gereken yardımı yaparım.

Böyle soru yok

Eşim geç, ben erken boşalıyorum

1 aylık evliyim, ilk birleşmede erken boşalıyorum. Eşim de çok geç boşalıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, kadınlar yapı olarak geç boşalır. Çünkü geçmişten o güne değin her türlü olumsuz esinti, rüzgar, fırtına onların kimlik yapısını etkiler. Üstelik dokusal yapılar da rol oynadığından kimi kadınlar da durum ‘Bekledim de gelmedi’ şarkısına uyar. Sorun sende düğümleniyor değerli okurum. O merdivenleri yavaş yavaş çıkmak yerine, sen koşarak çıkıyorsun. Bu durumda ne 100 metre koşar gibi ne de üzerinde bir çuval yük varmış gibi davranacaksın. Eşinle el ele, karın da biraz coşup koşarak, sen de ayağın da nasır varmış gibi topallayarak uyumu sağlayacaksınız. Olmadı bu sorunun uzmanına bir kere uğrayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder