Dr. Haydar Dümen Bu işin sonu yok!
HABERİ PAYLAŞ

Bu işin sonu yok!

Haberin Devamı

Mastürbasyondan kopmak erkekler için zor. Çünkü bazen kadından daha çok zevk aldıkları ilişkilerini bitirmek istemiyorlar. Ama eşler bu duruma tahammül edemiyor. O yatak odasında beklerken erkeğin kendini banyoya kapatması doğru mu? Bu yüzden yol yakınken vazgeçin...

BÖYLE SORU YOK!

Erkek arkadaşım hep peşimde

1 yıllık ilişkim var. 25 yaşında kadınım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek için sürekli peşimde. Hiç ayrılmıyor, her fırsatı değerlendirmek istiyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Olur sevgili okurum, hemen adresini ver, amcanın bitirim oğlunu ardına takayım, şöyle bir merhabalaşıp hasbihal etsin, niyetini öğrensin. Gelelim sana; al gardını, takın tavrını, açık ol. Hem kaçıyor hem de kovalamasından hoşlanıyor gibisin. Ve benden adeta onay bekliyorsun.

İyi ama bu benim işim değil. Başka durumun, hesabın varsa hemen bir falcıya ya da hokus pokuscuya gider, verdiği raporu cebine indirir, serbest geçiş belgesi gibi sorana gösterirsin.

Cinsel organım çok küçük

Yaşımm 25. Penisim çok küçük, ereksiyon halinde 10 santim ancak geliyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, yapacağın bir şey yok. O senin biricik varlığın, o nedenle aşağılık kompleksine girmeyeceksin. Kullanmasını bilirsen partnerine yani eşine istediği mutluluğu verirsin. Olayın yani ilişkinin kalitesini arıyorsan işte yolu. Ruhtan gir, tenden geç, oradan hedefe yerleş. Gerisi sana ve partnerine kalmış. Bir varmış, bir yokmuş olsun. Ok da hedefini bulsun, yorum ve yardımlarımızın teşekkürleri de bize kalsın.

Eşimde isteksizlik başladı

Birkaç aylık evliyim, karımla her gün 5-6 kez boşalıyoruz. Artık eşimde isteksizlik başladı. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ne oldum delisi olmuş, eşini de bıktırmış, cinsellikten soğutmuşsun. En önemlisi de hayallerini yıkmış, “Evlilik bu muymuş?” dedirtmişsin. Evlilikte ilişki iki kişinin sofraya oturması gibidir. Biri bakar, biri yutarsa olmaz. Biri tabak tabak yerse olmaz. Sofra için ortaklaşa bir hazırlık yapılmazsa olmaz.

Birinin iştahı fazla, ötekinin iştahı açılmadan da olmaz. Yani görüyorsun ki değerli okurum, cinsellik ormanda kuş avlamak, ovada iki koyunu otlatmaya götürmek gibi değildir. Evlenmeden önce de bunlar öğrenilmelidir.

Beni reddediyor

26 yaşındayım, 8 aylık evliyim. Eşim cinsel ilişkiye girmeye korkuyor. Penisimin büyük olduğunu söyleyip beni reddediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tıbbi yardım alacaksın. Sorunun çözülecek. Ben sadece müjdesini veriyorum. Gerisi size kalmış.

İkincide korunmadım

24 yaşındayım. 1 ay önce kız arkadaşımla aynı günde 2 kez ilişkiye girdik. İlkinde korundum ama ikincide korunmadım. Acaba hamilelik oluşur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız gebe değil. Siz mucizeleri soruyorsunuz. Bir sperm kaçamak yapıp yumurtaya ulaşırsa gebelik olur. Ama hayat mucizelere göre değerlendirilmez. Ona göre davran.

Karım mutsuz

Sertleşme sorunum var. Eşim çok istekli.Bir kez boşalıyorum. Boşalmadan önce karımı tatmin etmeye çalışıyorum ama eşim mutsuz. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bir araştırma yapılabilir. Piyasada adı bilinen haplardan kullanmak da sana yarar sağlayabilir. İşin başındasınız. Bu gibi konular hekim ile hastanın karşılıklı yüz yüze gelmesiyle çözülür.

Boyu kaç olmalı?

19 yaşında, 50 kiloyum. Bu şartlara göre penisimin ölçüsünün ne olması gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kitaplar 15 santim diyor.

Cinsel isteğim artıyor

17 yaşındayım. Penisim küçük. 2 aydır cinsel isteğim artıyor. Dışarıda kimi görsem ilişkiye girmek istiyorum. Ne olur bir şeyler önerin.

CEVAP

Değerli okurum, önereyim de, senin ufaklığın boyundan ne haber? Sana göre küçük. Ya bilime göre? İşte sorun burada. Karar mercii sen değilsin.

Hamile miyim?

26 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. 2 gün sonra adet gördüm. Bir daha ilişkiye girmedik. Ancak bu ay adetim gecikti. Acaba hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, adetinin gecikmesi psikolojine bağlı. Yüzde 99 gebe kalmadın. 1 ay sonra adet görmezsen test yaptır.

Eşim acı çekiyor evlilik kötüye gidiyor


6 senelik ilişkim var. 2-3 senedir ilişkiye giriyoruz. Bu yıl evlendik. Ama benim penisimin boyu yüzünden eşimin canı çok yanıyor. Bu yüzden mastürbasyon yapıyorum. Evliliğimiz kötüye gidiyor.

CEVAP

Değerli okurum, bu ağrıyı, acıyı gideririz. Erkek mastürbasyon yapıyor diye evlilik bozulmaz. Ama sen de artık mastürbasyonla fazla haşır neşir olma. Böyle ağrıyla, tedirginlikle evlilik yürümez. Profesyonel yardıma ihtiyacınız var. Bu ağrıyı giderelim.

Büyüyünce düzelir mi?

17 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde dik duruyor. Yani ben ona bakıyorum, o da bana bakıyor. Resmen karnıma yaslanıyor. Sizce büyüyünce düzelir mi?

CEVAP

Değerli yavrum, düzelir mi bilmem? Demek yüzüne bakıyor, seni tanımaya çalışıyor. Sadık bir kul gibi emirlerini bekliyor. Sen niye şikayet ediyorsun? Evlendiğin zaman gerçekten sorun yaşıyorsan çözüm çantada keklik.

Normal mi?

15 yaşındayım. Penisimin boyu 7 santim. Bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, büyü de gel. Burası çocuk kliniği değil. Sen büyüyeceksin o da büyüyecek. 16-17 yaşından sonra da duruma göre uzmanlar karar verecek.

Eşimi tatmin eder mi?

19 yaşındayım, kilom 66, 1.70 boyundayım. Penisimin ereksiyon hali 15 santim. Sizce penisim normal mi yoksa daha uzar mı? İleride eşimi tatmin edebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, uzatıp da ne yapacaksın? Size bıraksak kitabın sınırlarını da geçmek istiyorsunuz. Bütün anatomik kitaplarda normali 15 santim yazar. Ne istiyorsun?

Filmlerdekileri görünce çok kızıyorum

22 yaşındayım. Penisim 12 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girerken utanıyorum. Filmlerdeki adamların penislerine kızıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ne sinirlen ne de üzül. Seninki iyidir, seni de, arkadaşını da mutlu edecektir. Bu uzman raporudur, unutma.

Cinsel organım çok kalın

19 yaşındayım. Penisim boy olarak çok büyük. Ondan şikayetim yok ama kalınlığı da çok. Acaba zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. Uygun bir kadın bulduğunda her şey iyi olacak ve mutlu sona erecek. Umarım o kadını ararken şansın yaver gider.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder