Yaşam Bu karışımı 5 gün boyunca için ve olacaklara hazır olun

Bu karışımı 5 gün boyunca için ve olacaklara hazır olun

Paylaş
Bu karışımı 5 gün boyunca için ve olacaklara hazır olun

Kilo vermenin kolay olduğunu kimse söylemedi; ne de olsa hem motivasyon hem de metabolizmanızı hızlandıracak desteğe ihtiyacınız var. İşte O destek de bu karışım

Fazla kilolarından kurtulmak bir kadının yıllar boyunca en çok uğraştığı şeylerden biridir. Ne yazık ki oturduğumuz yerden kilo vermek de imkansız. Zayıflamak için önce motivasyona daha sonra da metabolizmamızı hızlandıracak bir takım dışarıdan desteğe ihtiyacımız var.

Eğer siz de aynaya baktığınızda kendinizi kilo vermiş olarak görüp, mutluluk yaşamak istiyorsanız hemen bu 5 karışımlı içeceği yapmaya başlayın ve kısa sürede neler olabileceğine şahit olun!

İhtiyacınız olan malzemeler:

8 bardak su
1 çorba kaşığı zencefil
1 adet salatalık (dilimlenmiş)
1 adet limon (dilimlenmiş)
12 yaprak nane




Yapılışı:

Tüm malzemeleri suyun içine koyun ve serin bir yerde 1 gece boyunca demlemeye bırakın. Bu karışımdan her gün bir bardak içmeye başlayın ve aynı zamanda susadıkça sade su içmek yerine bu karışımı tüketin.

Ne işe yarıyor?

Zencefil, vücudun ısı üretimini artırır, yağ yakımını hızlandırır. Bu da daha hızlı kilo vermenize yardımcı olur. Karışımın içindeki nane ise içeceğe sadece lezzet katması için değil. Nane yaprakları vitamin C ve E, folik asit, kalsiyum ve demir içerir.

Salatalık, düşük kalorili olmasının yanı sıra, az miktarda karbonhidrat içerir ve tok tutar.


Haberin Devamı