Spor Bu Kartal zafere uçar

Bu Kartal zafere uçar

Paylaş
Bu Kartal zafere uçar

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini,"Bu kadro hedeflerimizi gerçekleştirmeye yeter” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ikinci yarı öncesi umut dolu açıklamalarda bulundu. Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerinin altını çizen tecrübeli hoca, “Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Umarım sakatlık sorunu yaşamadan ikinci yarı hazırlıklarını tamamlarız. Sezonun ilk yarısında bazı oyuncularımız beklenen performansı verememişti. Bu kamp onlar için de iyi bir şans olacak. İlk yarıda bekleneni veremeyen oyuncularıma güveniyorum. Kendilerinden bekleneni ikinci yarı vereceklerdir” dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın transfere ihtiyacı olmadığını ve transfer yapmayacaklarını vurgulayan Denizli şöyle devam etti: “Transfer konusunda söyleyeceğim tek şey, hiçbir oyuncuyu transfer etmeyeceğimizdir. Bugüne kadar yazılan ve bugünden sonra yazılacak transfer haberlerine kimse itibar etmesin. Transfer yapmayacağız. Delgado ayın 16’sında İstanbul’a gelecek. Onunla ilgili yaptığımız değerlendirmeden sonra kendisiyle ilgili vereceğim kararı açıklayacağız.” Bazı futbolcular için teklifler olduğunu vurgulayan başarılı çalıştırıcı, “Takımdan gidecek futbolcular hakkında bir değerlendirme yapamam.

OYUNCULARA TEKLİF VAR

Bazı oyuncularımıza teklifler var. Değerlendirmesini daha sonra yapacağız. Batuhan konusunda da bir şey söyleyemem. O kendi kararını kendisi verecektir” diye konuştu. Bir gazetecinin, “Geçen yıl Antalya kampına geldiğinizde ligde 6. sıradaydınız ve çok eleştiriliyordunuz. Bu yıl 5. sırada Antalya kampına geldiniz. Neler düşünüyorsunuz?” şeklindeki sorusuna Denizli, “Aslında geçen senenin bir adım önündeyiz. Ümit ederim ki lig sonunda da bir adım önde oluruz” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

ÖVÜNÇ ÖZDEM