Gündem Bu kez sadece dinledi

Bu kez sadece dinledi

Paylaş
Bu kez sadece dinledi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, iki yıldır akciğer kanseriyle mücadele eden Moğollar'ın bateristi Engin Yörükoğlu, tekerlekli sandalyeyle çıkarak arkadaşlarını izlemeye gitti

Türkçe rock müziğin Türkiye’deki efsane müzik gruplarından Moğollar’ın ünlü bateristi 65 yaşındaki Engin Yörükoğlu'nun arkadaşları Cahit Berkay, Taner Öngür, Serhat Ersöz ve Emrah Karaca’nın yer aldığı Moğollar, Barlar Sokağı’ndaki Kule Rock City Bar’da sahneye çıktı.

Arkadaşlarının konser vereceğini öğrenen Engin Yörükoğlu da yeğeni Aslı Yörükoğlu ve aile dostları Dr. Ergün Saçar ile birlikte tedavi gördüğü hastaneden tekerlekli sandalyeyle çıkarak arkadaşlarını izlemeye gitti.

Orkestranın hemen yanına oturan Yörükoğlu, arkadaşlarını keyifle dinledi. Barda yaklaşık bir saat kalan Yörükoğlu, Dr. Saçar ve yeğeni Aslı Yörükoğlu'nun yardımıyla tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi’ne geri döndü.

Bar çıkışında hayranlarına zafer işareti yapan Yörükoğlu, “Yaşama müzik sayesinde tutunabiliyorum. Keşke gücüm yerinde olsaydı, ben de çalabilseydim. Onları hiç yalnız bırakmadım. Hastayım ancak arkadaşlarımın yanında olmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.