Yaşam Bu kez semt pazarında dağıttılar!

Bu kez semt pazarında dağıttılar!

Paylaş
Bu kez semt pazarında dağıttılar!

Geçtiğimiz günlerde bir inşaat firması tanıtım amacıyla sokakta paralar dağıtıp izdihama neden olmuştu. Aynı firma bu kez semt pazarında paralar dağıttı. Paraları almak isteyenler arasında izdiham çıkınca şirket çalışanları çareyi kaçmakta buldu

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’dan Tekirdağ’a gelen ünlü bir inşaat firması yetkilileri, tanıtım amacıyla sokakta 5 bin kişiye; 5, 10, 20, 50 ve 100 TL’lik banknot dağıttı. Para dağıtımında izdiham oluşmaması için polis ekipleri, firma görevlilerini polis aracına bindirerek güvenli bir yere götürdü.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer11361","11361","201309","11361-70408.jpg");

ÇAREYİ KAÇMAKTA BULDULAR

İnşaat firması, kente yapmayı planladığı 2 bin konutluk yaşam alanı projesini tanıtmak için ikinci kez içinde gerçek para olan broşürler dağıttı. Semt pazarındaki dağıtılan broşürleri almak isteyenler arasında izdiham çıkınca şirket çalışanları çareyi kaçmakta buldu.

Tekirdağ’a 2 bin konutluk dev bir proje hazırlayan bir inşaat firması, konutlarının tanıtımı için reklam broşürlerinin içine 5 bin kişiye dağıtılması için 5, 10, 20, 50 ve 100 liralık banknot koydu. Şirket görevlileri dün akşam semt pazarında broşür dağıtmaya başlayınca bir anda kalabalık toplandı. Vatandaşların içinde para bulunan broşürleri kapma yarışı biranda izdihama dönüşünce kalabalığın arasında kalan şirket yetkilileri ise çareyi Pazar içinde kaçmakta buldu.

Haberin Devamı

Broşürlerin içinden çıkan paraları gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yaşlı bir vatandaş, para dağıtan görevlilere inanmakta uzun süre güçlük çekti. Bazı vatandaşların ise broşürleri almadan yoluna devam etti. Aynı şirket önceki günde çarşı merkezinde gezerek içinde para olan broşürler dağıtmıştı.

DHA