Spor "Bu maçtan sonra çok ümitlendik"

"Bu maçtan sonra çok ümitlendik"

Paylaş
"Bu maçtan sonra çok ümitlendik"

Galatasaray'ın Manchester United'ı 1-0 ile devirdiği maçın ardından yaptığı açıklamada aldıkları bu sonucun ardından grupta çıkma yolunda çok ümitlendiklerini söyledi

Kendileri için en iyi senaryonun gerçekleştiğini vurgulayan Fatih Terim, "Manchester United'ın her türlü takımını yenmek önemlidir. Burada bizim için en iyi senaryo, bizim kazanmamız ve Cluj'un kazanmasıydı. 7'şer puanla gidiyoruz. Onlar Manchester deplasmanın gidiyor, biz de Braga'ya gidiyoruz. Şu anda sadece üçüncülüğü garantiledik. Umarım bir sonraki maçta gruptan çıkmayı da garantileriz" dedi.

Haberin Devamı

Manchester maçında taraftarın şov yaptığını, takımın da sahada bu şovu yaptığını söyleyen Terim, "Bugün benim kenardan gördüğüm, müthiş bir oyun oynadık. Oyuncular gerek özverileri olarak, gerekse mücadeleleri olarak çok iyi şekildeydi. Hepsini tebrik ediyorum ve alınlarından öpüyorum. Seyircimiz de harika bir stat hazırlamıştı. Bu gece gerçekten şov vardı, sahada da Galatasaray'ın şovu vardı. Güzel ve centilmence bir maç oldu" diye konuştu.

Artık gruptan çıkmak için çok ümitlendiklerini ifade eden Galatasaray Teknik Direktörü, "Bugün oyuncularım, beklentileri karşıladı. Daha Elmander'in fiziği yerine gelecek, Melo da daha iyi olacak. Takımın tüm bireyleri bugün çok iyi oynadı. Zaten başka türlü Manchester United karşısında kazanamazsınız. Hangi takımla olursa olsunlar, kazanmazsınız. Artık ikincilik için çok ümitlendik. Bu gruptan çıkmayı hak ettik. İnşallah çıkarız" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Son maçta iddiası kalmayan Braga ile deplasmanda karşılaşacaklarını ve orada da kazanmak istediklerini belirten Terim, Braga'nın şu anda herhangi bir iddiası yok. Sonunculuğu garantilediler. Bizi yenmek için çok rahat oynayacaklar. Bakalım bizi yenmek için nasıl oynayacaklar. Çünkü 11 kişi defans yapmak, 11 kişi hücum etmekten daha kolaydır. Biz de orada kazanmak adına sahaya çıkacağız. Bir kulağımız Manchester'da olacak ama biz sahaya kazanmak için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Ntvspor