Gündem Bu nasıl baba!

Bu nasıl baba!

Paylaş
Bu nasıl baba!

Çorum'da eve alkollü gelen Hakan D., yemeği geç hazırladığı için kızdığı 11 yaşındaki kızını birinci kattaki evlerinin balkonundan attı

Annesi kredi kartı borcu nedeniyle hapiste olan küçük kız kafasından yaralanırken, baba gözaltına alındı.

Çorum'da alkol bağımlısı olduğu iddia edilen 5 çocuk babası Hakan D. (37), önceki akşam 11 yaşındaki kızı Pınar’dan kendisine yemek yapmasını istedi. İçkili olan Hakan D., bir süre sonra mutfakta yemek yapmaya çalışan kızının yanına giderek, “Neden yemeğim hazır değil?” diyerek bağırmaya başladı.

Hakan D. ardından kızını kucağına alıp 1’inci katta bulunan dairenin 3 metre yükseklikteki balkonundan attı. Beton zeminin üstüne düşerek kafasından yaralanan Pınar D., komşularının çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

'KARDEŞLERİMİ KURTARIN'

Durumu iyi olan kız, “Patates kızartmaya çalışıyordum. Bir şey söylememe fırsat vermeden beni balkondan attı. Babam eve sık sık arkadaşlarını çağırır, birlikte içki içerler. Annem kredi kartı borcu nedeniyle 1 aydır cezaevinde yatıyor. Kardeşlerim de tehlikede olabilir. Onları kurtarın” dedi.

ALKOLDEN İFADESİ BİLE ALINAMADI!

Olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi oturduğu evde yakalanan Hakan D., kontrollerde 4.00 promil alkollü çıktı. Pazarcılık yaparken 2 yıl önce iflas eden Hakan D.’nin ifadesi aşırı derecede içkili olduğu için alınamadı. Hakan D.’nin 8 ay önce boşandığı eşi Sibel Kaymaz’ın 12 bin liralık kredi kartı borcu nedeniyle 1 aydır cezaevinde olduğu belirlendi.