Magazin 'Bu ne adaletsizlik'

'Bu ne adaletsizlik'

Paylaş
'Bu ne adaletsizlik'

'Bu ne adaletsizlik'

Gözaltına alınan, daha sonra da serbest bırakılan ünlü sanatçı Haluk Levent, “İfade vermek için Türkiye’ye geldim. Kaçmadım, kaçmıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Levent, “İki yıl boyunca telefonlarım dinlenmiş. Benim bir çeteyi kullandığım ve bu çeteyi alacaklılarımın üzerine gönderdiğim iddia edildi. Hakkımda binlerce sayfalık dökümandan tek bir suç unsuruna raslanmadığı halde, daha soruşturma aşamasındayken medyada benim hakkımda çok ağır suçlamalar çıktı. Mahkemeye çıkmadan, yargısız infaz edildim ve kelepçelendim." dedi.

Ünlü şarkıcı, 'dört gün nezarette kaldım, ben aşağıdayken, şikayetçi olan tefeciler, yukarıda çay içip sohbet ederek ifade vermişler. Bu nasıl hukuk, bu nasıl adalet. Beni bu kadar mağdur ettikten sonra ‘Pardon’ demenin ne anlamı var? Hiçbir telefon görüşmelerinde bir suç unsuruna rastlanmamış. Bu kadar süre yıpratılmışım, kollarıma takılan kelepçeli görüntüler, örgüt üyesi ve suçlu olarak görünmeyi hak etmiyorum. Benim tefecilere borcum var ama böyle olmaz. Ödeyeceğim tabii ki, başka yollara girmesinler' diye de ekledi.

Haberin Devamı

Hürriyet