Dr. Haydar Dümen Bu oyun bozulursa...
HABERİ PAYLAŞ

Bu oyun bozulursa...

Haberin Devamı

Aşk ve cinsellik iç içe geçmiş iki kavram. Birinden birinin yokluğu dengelerin bozulmasına neden olur. Aşk varsa ruh doyar, cinsellik de bedeni doyurur. Ama ikisi bir araya gelmezse sonuç hüsran olur. Beden ve ruh isyan eder. Bu yüzden oyunu kuralına göre oynayın ki doyum çift taraflı olsun.

BÖYLE SORU YOK!

Kızın fantezilerine yetişemiyorum


27 yaşındayım. 2 yıldır kız arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz var. Ama kız arkadaşımın isteklerine yetişemiyorum. Fantezileri bitmiyor. Beni her gün şaşırtıyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sen tasmayı vurmuşsun kıza. Hiçbir zaman yetişemiyorsun ona. Çünkü kızlarda sermaye iflası yoktur. 24 saat yatırım bankası açıktır. Bankadan farkı, tek müşteriye çalışır. Yeme, içme, sevişme bedava. Ya sonuç? Kim karar verecek bu davaya?

Yani gidilecek mi nikaha yoksa kız kalacak mı yaya? Bu konuda hesaplar çok ve ayrıntılı. Önce senden gelecek iç sıkıntı. Ruh hızını alınca cinsel iştah doyup kapanınca gözler başka nimetlere kayacak, vitrinlerdeki yiyeceklere bakacak. Kız alıştı sana, ayrılık ölüm gibi olacak. Hem senin hem kızın ruhsal dünyanızın mezarı kazılacak. Haber vermesi benden karar senden.

Fren yapmak istesek de olmuyor

28 yaşında kadınım, 15 günlük evliyiz. Eşim de 33 yaşında. 15 gündür durmadan sevişiyoruz. Fren yapmak istesek de olmuyor. Acaba zarar görür müyüz?

CEVAP

Sevgili okurum, sözü anama bırakıyorum. Derdi ki “Unun çoksa günün de çok” ya da “Yılanca yılan toprağı gıdasına göre yalar”, “Malını har vurup harman savurma.” Hayatta olsaydı sorsaydık, “Vaa delirmiş bunlar” diye lafı ağzımıza tıkar, kimbilir nasıl bir benzetme yapardı.

Demek oluyor ki siz evde baş başasınız. Bakkal, manav, kasap, telefonla yapılan hesap, yatak, yorgan tarumar, yemek alacart, ne varsa poşetlerde, aç sandviç, tost ye. Son lokma boğazda, koş aslanım, ceylanım koş. Neyse bu olayın sonu ve ilerisi boş. Tam takır kuru bakır gibi. Bu ilişkilerde “Seni seviyorum” sözü 50 kere tekrar edilmiştir. Oh oh ya da ay ay heceleri bin kere söylenmiştir. Ağız kurur, ter bedeni ıslatır, işin ne tadı var ne tuzu. Bu durum ilişkilerinizi kurutur.

Kendimi ilk geceye sakladım

25 yaşındayım. Hiçbir kızla ilişkiye girmedim, girmek de istemiyorum. Her şeyi ilk geceye saklamak istiyorum. Sizce bu ilk gecede sıkıntı yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, neden kaçıyor, neden korkuyor ya da ne hesaplar yapıyorsun? 15’inde girdin cinselliğin koynuna, umut bağladın rüyalarının oyununa. Hiçbirinde bir şey olmadı. Veyahut birileri çıkıverdi ortaya ya da eylem sırasında aranızda koca bir kaya. Kaya kaya dediğim bilinçaltının eseridir. Bilinçaltı böyle oynar sahibiyle, izin vermez oldu bittiye.

Hormonlar kanda delleniyor, organ “Hadi hadi” diye zorlanıyor. Banyo kapısı ise ardına kadar açık. Gecenin karanlığı ise senin için adeta balayı. Ama her seferinde kalıyorsun yaya, muhtaç oluyorsun gideceğin başka bir rüyaya!!! Bu durumda her şey yarım yamalak. Eğer böyle evlenirsen bir ihtimal ilk gece kalacaksın cascavlak. Sen bilirsin, benden söylemesi, senden değerlendirmesi.

Kızlığım bozulmuş mudur?

19 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üzerimde iç çamaşır vardı. Eve geldiğimde çamaşırımda açık kırmızı renkte kan gördüm. Aynı gün adet gördüm. Kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, bana göre adet kanı diye düşünüyorum. Ama kızlığın bozulmadığını kesin olarak söylüyorum.

Kalınlaştırmak istiyorum

Penisim 12 santim. Çok ince ve ben kadınlara yetmeyeceğini düşünüyorum. Büyütmek ve kalınlaştırmak istiyorum. Acaba mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, yeter. Biraz büyü, okulunu bitir işini kur. Karşı cinsle alışkanlığını iyi ve olumlu çerçevelerde sürdür. Tabii bazı fırsatları da değerlendir. Cinsellik bir bakıma torbadan kura çeker gibidir yani tombalaya benzer. Umarım sana iyi bir numara çıkar.

Benden çok kan geldi

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla tam anlamıyla ilişkiye girmedik ama benden bayağı kan geldi. Kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Galiba sevgili okurum.

Hamile kalınır mı?

18 yaşında kızım. Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi? Sürtünme ile gebe kalma olasılığı nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, her iki durumda da hamile kalınabilir. Birincisinin oranı doğal birleşmede nasıl kalınırsa o kadardır. İkincisinin oranı da ötekine göre dörtte bir düzeydedir. Dikkat!

Sperm gelmiyor

19 yaşındayım. 1 saat kadar mastürbasyon yapıyorum ama benden hiç sperm gelmiyor. Ne yapmalıyım? Doktordan utanıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, niye utanıyorsun? Doktor ne eylesin seni? En sonunda bir iki test belki de ultrason tenkiti yapılacak. Yani makineden de mi utanacaksın?

Eşim ön sevişme yapmıyor

24 yaşında kadınım. 2 yıldır evliyim. Eşim benden 10 yaş büyük ve ön sevişme yapmıyor. Nedenleri ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin seni seviyor. Ön sevişme yapmamasının nedenlerinden biri çok aceleci olmasındandır. Yani senin karşında daha fazla dayanamıyor. Bu konuda sen haklısın. Her şey kuralına göre olsa sadece tensel değil, ruhsal doyum da sağlanır. İşte aşk da, seks de budur. Yoksa bir gün bu acelecilikten yani kısa dönemeçli yollardan hedefe ulaşmadan ruh ya da beden “Yeter” diye isyan edebilir.

Prezervatif patlamış

19 yaşındayım. Birkaç gün önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik ve prezervatif kullandım. İlişki bittiğinde prezervatifin patladığını fark ettik. Kız arkadaşım ertesi gün hapı aldı. Sizce hamile midir?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalma ihtimali elbette var. Burada tartışılan oran yani yüzdesi bana göre zayıf. Beklemekten başka çare yok. 15 gün sonra test yaparsınız ve durum ortaya çıkar.

Zararı var mı?

18 yaşındayım. Her sabah kalktığımda penisim sertleşmiş oluyor. 1 aydır mastürbasyon yapmıyorum. Bunun bana bir zararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, sendeki doğal olanlar doğru. Ama kızın kendi kararı da doğru. İki doğruda buluşmuşsunuz. İkinizin de doğrularına saygılı olun. Zaman zaten size yol gösterecektir.

Kızın adeti gecikti

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum ama boşalmıyorum. Sadece zevk suyu geliyor. Biz 4 aydır beraberiz. Kız arkadaşımın adeti bu ay gecikti. Yaklaşık 1 ay oldu. Bunun ilişkimizle bir bağlantısı olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bunun gebelikle bir bağlantısı söz konusu. Hemen bir gebelik testi yaptırın. Zamanı uzatmayın. Eğer gebe ise dönüşü kolay yoldan çözüm arayın.

Ne zaman büyür?

15 yaşındayım, ergenliğe gireli 1.5 ay oluyor. Cinsel organım çok küçük; ereksiyon hali 6.5 santim. Sizce normal mi? Normal değilse ne zaman büyür?

CEVAP

Sevgili yavrum, biraz beklemen gerekir. Ama yavrum bunu annene, babana söyle lütfen. Bir üroloji ve endokrinoloji uzmanına seni hemen götürsünler. Şu yumurtalara, kandaki hormon düzeyine bir baksınlar. Hadi yavrum, bir an önce baktır. Bu ayıp bir şey değil.

Gebe kalabilir mi?

Yüzeysel sevişmelerde kızın üzerinde iç çamaşırı varsa hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kalmaz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder