Spor Bu pozisyon penaltı mı değil mi?

Bu pozisyon penaltı mı değil mi?

Paylaş
Bu pozisyon penaltı mı değil mi?

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın evinde Trabzonspor'a 2-1 yenildiği maçın 73. dakikasında çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı

Beşiktaş-Trabzonspor maçının en çok tartışılacak pozisyonlarından biri 73. dakikada gerçekleşti. Skor 1-1 iken bomboş pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalan Burak, Rüştü'yü çalımladı ama hemen ardından yerde kaldı.


Hakem Tolga Özkalfa'nın devam işareti üzerine adeta çıldıran Burak, Rüştü'yü şahit göstermeye çalıştı. Bu sırada hakem Özkalfa, Burak ve Rüştü'ye sarı kart gösterirken, Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'i de tribüne gönderdi.

Ancak Trabzonspor'un maçı kazanmasıyla bu pozisyon da önemini yitirdi. Eğer Bordo-mavililer 3 puan alamasaydı bu pozisyon çok tartışılacaktı.

MERK: "HEM PENALTI HEM DE KIRMIZI KART"

Bu arada Lig TV'de pozisyonu yorumlayan eski hakem Markus Merk, pozisyonun net bir penaltı olduğunu belirterek, hakemin yanlış karar verdiğini söyledi.

Merk, "Pozisyon net bir şekilde penaltı. Ayrıca hakemin penaltının yanı sıra Rüştü'ye de direkt kırmızı kart göstermesi gerekiyordu" dedi.

Haberin Devamı