Yaşam Bu rehbere bakmadan evlenmeyin!

Bu rehbere bakmadan evlenmeyin!

Paylaş
Bu rehbere bakmadan evlenmeyin!

Yaz geliyor, çiftlerin evlilik tarihi yaklaşıyor. Dünya evine girecekler şimdi düğünleri için hazırlık yapıyor

Her yıl değişen düğün trendlerine bu sene de yenileri eklendi. Gelinlikler eskisi gibi fazla süslü, gösterişli değil. Sade, tek omuzlu, kabarık olmayan modeller seçiliyor.
Çiftler özel günleri için bu sene farklı organizasyonlar yapıyor... Eskiden havuz başında yapılan düğünleri bu sene görmeyeceğiz. Onun yerine kır düğünleri çok daha fazla yapılacak.
Hatta bu unutulmaz gece yemekli davet yerine, kokteyl ya da parti şeklinde kutlanacak. Romantizmi tercih eden çiftler, butik otelleri, sahilleri, kumsalları tercih edecek.
Düğün süslemeleri için de canlı renkler kullanılacak. Siz de bu yaz evleniyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız. İşinizi kolaylaştıracak internet sitelerini sizin için derledik. Böylece hem zaman kaybetmeyecek, hem de yeniliklerden ilk siz haberdar olacaksınız!

Gelinlik bulamadıysanız bakmaya devam edin
Gelinlik seçmek zor iş. Hala gelinliğinizin nasıl olmasına karar vermediyseniz, Türkiye’ye sipariş yollamayan www.jcrew.com’un ‘wedding’ adlı bölümündeki gelinlikler size ilham verebilir, hayalinizdeki gelinliği yaptırtabilirsiniz.

İç çamaşırınızı siz seçin
Vücudunuzun belirli bölgelerini ön plana çıkarmak, olduğunuzdan daha mı zayıf gözükmek istiyorsunuz? İşte sizi tasalarınızdan kurtaracak bir site: barenecessities.com Siteden fikir edinebilir, sipariş verebilirsiniz. Aldığınız üründen memnun kalmazsanız, sitede iade 60 güne kadar yapılabiliyor.

Ayaklarınız rahat etsin
Birkaç aya gelin oluyorsunuz, ama ne yazık ki hala giyeceğiniz ayakkabı hakkında hiçbir fikriniz yok! Gelin ayakkabıları hakkında her şeyi öğrenmek, hayalinizdeki modelin fotoğrafını bulmak istiyorsanız, myglassslipper.com adresli siteye bir göz atın deriz.
Dilerseniz buradaki ayakkabıların indirime girmesini bekleyip satın alabilirsiniz. O gece boyu sizi rahat ettirecek ayak kaymasını önleyen bantlardan almayı da unutmayın.

Düz ayakkabılarınızı şimdiden alın
Bekarlığa veda partisinde, düğün esnasında ayağınız topuklu ayakkabılardan yorulabilir. Kendinize uygun rahat düz bir ayakkabı arayışına şimdiden girin deriz.
Yoksa o özel gece sizin için kabusa dönüşebilir. Bunun için www.dessy.com’dan şimdiden sipariş verebilirsiniz. Çeşitli renk paletlerinin bulunduğu sitede istediğiniz renkteki babeti seçebilir, düğün sonrasında da bu ayakkabıları rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Bunun yanısıra gelinliğin altına Converse giymek her yıl olduğu gibi bu sene de çok revaçta!

Takılarınızla fark yaratın
Gelinin en önemli parçası takılarıdır. Her bütçeye uygun kaliteli ürünler bulabileceğiniz robertachiarella.com’da kendinize uygun renkli mücevherleri bulabilirsiniz.
Düğün öncesi bakım yapmanın tam zamanı Gelinler için en önemli iş düğün öncesi bakım yapmaktır. Gelinler www.beautyhabit.com’da kendilerine uygun kozmetik ürünlerini bulabilirler.
Pek çok markanın bulunduğu bu sitede banyo tuzlarından vücut kremlerine kadar birçok ürün bulunuyor.

Saç modelleri için bu siteleri gezin
Pek çok hazırlık gibi düğün günü saçınızı nasıl hazırlayacağınız da telaş konusudur. Ama önceden hazırlıklı olursanız, emin olun o gün panik olmayacaksınız.
En yeni ve en güzel modeller için yapacağınız kısa internet gezintisi sizi en doğru olan saç modeline yönlendirecektir. haircomestherebride.com’da saç cinsine göre hazırlanmış saçlar size fikir verecek.
Gelin makyajınıza uyunmlu bir saç modeli için www.modelbride.com’a göz atabilirsiniz.

Parfümünüzü bulun
Bu önemli gününüz gibi kendinizi de mis kokunuzla unutturmamak mı istiyorsunuz? Öyleyse dükkana gitmeden parfümünüzü sephora.com’dan rahatlıkla seçebilirsiniz.
Sitede ünlü parfüm uzmanı Michael Edwards’ın hazırladığı interaktif bulucu sayesinde, sevdiğiniz notalardan oluşan zevkinize en yakın olan parfümü bulabilirsiniz.

Davetiyelerinizi internetten beğenin
Davetiye düğün hazırlıklarının belki de en eğlenceli tarafı... Ama kendinize uygun olanı bulmaksa bir o kadar zor... Eğer davetiyenin sizin eseriniz olmasını istiyorsanız, www.crane.com adresli siteden beğendiğiniz birkaç şablonu indirerek işe başlayabilirsiniz.
Davetiyeler için ikinci önerimizse www.hellolucky.com adresli site. Vintage esinlemeli kartlar bulacağınız siteden, siz de kendinize uygun olanı seçip yaptırtabilirsiniz. Doğayı korumak, ağaç kesilmesini önlemek ve ayrıca bütçenize katkıda bulunmak istiyorsanız eposta yoluyla davetiyenizi yollayabilirsiniz. Size sadece www.paperlesspost.com’a girip davetiyenizi tasarlamak kalıyor...

Halıya isminizi yazdırın
Düğününüzün organizasyonunu bir şirket değil de siz yapıyorsanız, işiniz çok. Ama sizi rahatlatacak internet siteleri de yok değil. www.originalrunner.com adresli siteden üzerine adınızı yazdırabileceğiniz, orijinal halılar alabilirsiniz. Misafirlerinizi bu halıyla karşılamak, bu geceyi daha da unutulmaz kılacaktır.
Ayrıca çiçek desenli, rengarenk yastıkların bulunduğu sitede, kendi istediğiniz yastığı ve halıyı tasarlayabilirsiniz.

Bekarlığa süslü veda edin
Yeni moda evlilik öncesi bekarlığa veda partisi organize etmek. Arkadaşlarınıza, yakınlarınıza unutulmaz bir gece yaşatmak istiyorsanız, www.partipaketi.com’dan birçok süs alabilir, organizasyonunuza renk katabilirsiniz.
Beğendiğiniz süsleri internet üzerinden beğenebildiğiniz gibi 0 212 352 52 23 nolu telefonla da sipariş edebilirsiniz.

Caramel İstanbul’a mutlaka göz atın
Nikah gününüzün yaklaştığı şu günlerde kendinize göre nikah şekeri bulamamaktan mı yakınıyorsunuz? caramelistanbul.com adresli siteye girin, bir tıkla zevkinize uygun nikah şekerleri kapınıza gelsin.
Lezzetli çikolatalar, kurabiyelerden seçebileceğiniz birçok alternatifin bulunduğu sitede ayrıca bekarlığa veda partiniz için de birçok davetiye çeşidi var.

İnternet sitenizi yaratın
Düğünüze gelemeyenler mi var? Üzülmesinler. Çünkü düğün fotoğraflarınızı yükleyeceğiniz bir site hizmete girdi: ewedding.com. Kısa sürede kendi sitenizi yaratmanızı sağlayan bu adrese birçok fotoğrafınızı yükleyebiliyor, düğünde başınıza gelenleri, unutulmaz anlarınızı burada paylaşabiliyorsunuz.

Düğün hediyeleri burada
Düğün sonrası konuklarınıza hediye vermek istiyorsanız, www.beau-coup.com adresli siteye mutlaka göz atın. Ünlü organizatörlerin mutlaka göz attığı sitede gelen misafirlere vereceğiniz orijinal ufak hediyeler var.
Kalp şeklinde kurabiyelerden mumlara, anahtarlıklardan dilek kutularına kadar sitedeki her ürün size ilham verecek!

Bu site yardımınızda
Düğün gibi zor bir organizasyonda herkes yanında birinin olmasını, fikir vermesini ister. Ama eğer böyle biri yoksa, çare internet sitelerinde gezinmektedir. Abby Larson adındaki davetiye tasarımcısının açtığı www.stylemepretty.com adresli blog size farklı fikirler verecek.

Balayı bölümü açıyor
trendus.com’da ‘düğün sezonu’ ve 15 Mayıs’ta açılacak ‘balayı’ bölümüne bakabilirsiniz. Pasta, buket, cilt bakımı ve tatil önerileri için de size yardımcı olacak bu sitede daha pek çok bilgi var.

5

Haberin Devamı