Magazin 'Bu rüzgar beni yıkamaz'

'Bu rüzgar beni yıkamaz'

Paylaş
'Bu rüzgar beni yıkamaz'

Deniz Akkaya'dan Efe Önbilgin'in sürpriz evliliğinin ardından ilk yorum

Bir insanın değişeceğine inanmak, büyük HATA. Bir insana olduğundan fazla değer vermek, çok büyük HATA. Hele bir erkeğe çok âşık olduğunu belli etmek çok ama çok büyük HATA. Evet maalesef erkekler bunlardan anlamıyor. Eğer bir kadın erkeğe çok sevdiğini, değer verdiğini hissettiriyorsa geçmiş olsun. Adam başlıyor kadına çektirmeye.

Haberin Devamı

Bu tecrübe ile sabittir. Çevremde de örnekleri çok vardır. Şimdi bu konu nereden mi çıktı? Aslında hiç kapanmamıştı ama son zamanlarda Efe Önbilgin ve Deniz Akkaya'dan sonra daha da açıldı.

İşin aslı Deniz Akkaya, Efe Önbilgin'i sevip, âşık oldu. Güvendi ve bir kız evlat verdi. Ama zamanla olmayacağını anlayıp kendi yoluna devam etme kararı aldı. Sonuç ortada. Efe Önbilgin on gün önce evlenme teklif ettiği kadın ile, Deniz Akkaya'nın evine en yakın otelde jet hızıyla nikâh masasına oturdu.

Ne diyelim mutlu olsun. Ama tavır ve davranış hiç hoş olmadı. Çünkü bir ay önce elinden tutup davete katıldığı kızının annesi kadına, söylendiği gibi bir gün önce Arnavutköy'de buluşup evleneceğini açıklamamıştı.

Haberin Devamı

Ve bana kalırsa, Efe Önbilgin inat uğruna yaptığı evliliği ile de daha çok gündeme gelecek. Neyse, bu arada düğünün olduğu gün Deniz Akkaya ile görüştüm. İçten bir şekilde, "Esinciğim bu dağ ne rüzgârlar gördü. Bu rüzgâr beni yıkamaz" dedi. Ne diyelim ikisine de mutluluklar dilemekten başka yapacak bir şey yok.

Esin Övet/Habertürk