Gündem Bu sadece Türkiye'de olur

Bu sadece Türkiye'de olur

Paylaş
Bu sadece Türkiye'de olur

Trafiğe kapalı yolda meydana gelen kazada 2 ölü 3 yaralı var

Balıkesir´in Burhaniye ilçesinde, yol yapım çalışması nedeniyle araç trafiğine kapalı yolda, iki motosiklet ve bir kamyonun karıştığı trafik kazasında, 2 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 20.00 sıralarında, E- 87 Karayolu Gemi Yatağı Mevki´nde, duble yol yapım çalışması nedeniyle araç trafiğine kapalı yolda meydana geldi. 4 arkadaş 2 ayrı motosikletle, Burhaniye´den Karaağaç Beldesi´nde oturan arkadaşlarını ziyaret için yola çıktı.

Yol yapım çalışması nedeniyle araç trafiğine kapalı yola giren motosiklet sürücülerinden Halil Arı (16) yönetimindeki plakasız motosikletle, karşı yönden gelen Murat Yılmaz (21) yönetimindeki 10 YY 821 plakalı kamyon kafa kafaya çarpıştı. Emrah Gülenç (19) yönetimindeki plakasız diğer motosiklet ise kamyona çarpmamak için yoldan çıkıp devrildi. Kazada 2 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

YOL 1 HAFTADIR KAPALIYMIŞ

Vatandaşlar kazayı, güvenlik güçleri ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, kamyonla kafa kafaya çarpışan motosikletin sürücüsü Arı ile arkasında oturan arkadaşı Uğur Temiz´in (17) olay yerinde yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Yoldan çıkan diğer motosikletin sürücüsü Gülenç, arkasında oturan Osman İnce (16) ve kamyon şoförü Murat Yılmaz´ı ise ambulanslarla Burhaniye Devlet Hastanesi´ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Ölen iki gencin cesedi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden Uğur Temiz ile yaralılardan Osman İnce´nin Endüstri Meslek Lisesi, bir diğer yaralı Emrah Gülenç´in ise Ticaret meslek lisesi öğrencisi olduğu öğrenildi. Kazayı haber alıp hastaneye gelen gençlerin yakınları ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdi. Yetkililer, yolun yaklaşık 1 haftadır kapalı olduğunu ve araç trafiğinin toprak yol üzerinden verildiğini belirtti.

Sefer TALAY / BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)