Magazin Bu sahne Türkiye'nin yüreğini yaktı

Bu sahne Türkiye'nin yüreğini yaktı

Paylaş
Bu sahne Türkiye'nin yüreğini yaktı

Kanal D'de reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin dün geceki final bölümü izleyenleri ağlattı

Kanal D’de yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran “Aşk-ı Memnu” dizisinin son bölümü dün akşam ekrana geldi. Bihter’in silahla kalbinden kendini vurduğu sahne, ekran başındakileri gözyaşına boğdu.

ESKİ VERSİYONDA FİNAL NASILDI?

AŞK-I MEMNU'NUN EN ATEŞLİ SAHNELERİ!

YENİ NESİL JÖN KIVANÇ TATLITUĞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

İŞTE GERÇEK BİHTER!

Kanal D’de yayınlandığı günden bu yana bir fenomene dönüşen “Aşk-ı Memnu” dizisinin son bölümü önceki akşam KANAL D’de ekrana geldi. Dizinin son bölümü için evlerde ‘Aşk-ı Memnu’ davetleri düzenlendi. Gündüz birbirlerini telefonla arayanlar, dizinin finali için sözleşti.

FİNALİN DAVETİYESİ 500 LİRA

Dizinin son bölümü için İstanbul Kuruçeşme’deki SuAda ise KANAL D tarafından muhteşem bir davet düzenlendi. Dizi oyuncuları ve 500 liraya satılan davetiyeleri alanlar, finali hep birlikte izledi. Davetiyeler ve geceden elde edilen gelir “Baba Beni Okula Gönder” projesine aktarıldı.

Geceye katılan davetlileri, SuAda’ya asılan dev “Aşk-ı Memnu” pankartı karşıladı. “Aşk-ı Memnu Veda” adıyla yayınlanan final bölümü için gerçekleştirilen davete, cemiyet, medya ve sanat dünyasından yaklaşık 600 kişi katıldı. Dizinin başrol oyuncusu Beren Saat, davete koltuk değnekleriyle katılabildi.

BEREN SAAT GÜÇLÜKLE YÜRÜDÜ



Geçtiğimiz salı akşamı dizi ekibinin katıldığı yemekte ayağını burkan ve kaldırıldığı Acıbadem Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Saat, güçlükle yürüyebildi. Saat’in ayağına atel (Kırılmış kemiklerin düzgün bir biçimde sarılabilmesi için kullanılan türlü malzemelerden yapılmış destek) takılmıştı. SuAda’nın merdivenlerinden çıkarken sendeleyen oyuncuya, dizi ekibi yardımcı oldu. Dizinin yıldızlarından Nebahat Çehre de, “Yakın plan fotoğrafımı çekmeyin ben bile sonra kendimi tanıyamıyorum” diyerek gazetecilere takıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ise, medyadan köşe bucak kaçtığı sevgilisi İdil Fırat’la ilk kez bir davete katıldı. İkili, ilk kez el ele görüntülendi.

(Hürriyet)

2

Haberin Devamı