Magazin Bu sefer kesin ayrıldılar

Bu sefer kesin ayrıldılar

Paylaş
Bu sefer kesin ayrıldılar

Evliliklerine geçen yaz olaylı bir şekilde nokta koyan, ardından birlikteliklerini sevgili olarak devam ettirme karan alan Demet Akalın-Önder Bekensir çifti, ilişkilerini yeniden bitirme karan aldı

Sabah'ın haberine göre birkaç hafta öncesine kadar her fırsatta mutlu olduklannı dile getiren ikili, ani ve süıpriz aynlık karannı Bekensir tarafından yapılan bir basın açıklaması ile duyurdu.

Haberin Devamı

Aynlıktan kısa süre önce Acarkent'te Akalın'ın oturduğu evden ayrılan ve Ayazağa'daki Mashattan'dan kendisine yeni bir daire tutan Bekensir, geçen ay da işletmeciliğe soyunarak, Akalın ile ortak olarak kurduklan menajerlik ve organizasyon şirketini kapatma karan almıştı.

İkili arasında aynlık sinyalleri birkaç gündür veriliyordu. Akalın sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında, "Hayatında yeni bir sayfa açtığını ve mutlu olduğunu" dile getirmişti.

Hayatmdaki en önemli şeyin işi olduğunu da söyleyen Akalın, Tarkan'ın eski menajeri Uygar Ateş ile birlikte çalışmaya başladıktan sonra gecelerde, Bekensir yanında olmadan Ateş ile boy göstermeye başlamıştı.

ÖNCE ARKADAŞLARINA SÖYLEDİ

Bekensir aynldığını cuma gecesi yaptığı bir basın açıklaması ile duyurdu. Açıklamada "Kamuoyunun bilgisi dahilinde olan ve Sn. Demet Akalın ile sürdürmekte olduğumuz birlikteliğimizi karşılıklı hoşgörü ve anlayış sınırları içinde, konuşarak sona erdirmiş bulunmaktayız. Sizlerle paylaştığım ve birinci ağızdan yaptığım bu basın açıklaması doğrultusunda, sizlerden de tarafların medeni ölçüler dahilinde almış olduğu bu karara ilişkin olarak, üçüncü kişi ve kurumlara veya çeşitli söylentilere dayah haberler yapmamanızı, bu tür bilgilere itibar etmemenizi rica ederim" ifadelerine yer aldı.

Haberin Devamı

Akalın cumartesi sabahından itibaren Twitter'dan kendisine konuyla ilgili yöneltilen sorulara sorulara "Çok mutluyum. Ancak benim bu konuda söyleyecek başka bir sözüm yok" yanıtını verdi. Diğer yandan Akalın, ayrılığı ilk olarak yakın kız arkadaşı şarkıcı Elif Güvendik ile paylaştı. Geçen perşembe Twitter'dan Güvendik'e "Hemen gel, sana bomba bir dedikodum var" yazan Akalın, ayrılığı o gece ilk olarak arkadaşlarına açıkladı.