Yaşam Bu Sergi, Aşkı Arayan Ruhların İzini Sürüyor...

Bu Sergi, Aşkı Arayan Ruhların İzini Sürüyor...

Paylaş
Bu Sergi, Aşkı Arayan Ruhların İzini Sürüyor...

Bersay İletişim Enstitüsü; umuttan mahvoluşa, kaderden aşka uzanan bir yolculuğu, fırça darbeleriyle hayatla buluşturan Barbaros Ayvaz'ın “Aşkı Arayan Ruhların İzinde” başlıklı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Eğitici, estetik, eğlenceli, güncel ve nitelikli bilgi donanımı ile derinlikli bir dünya görüşü sağlamayı amaçlayan Bersay İletişim Enstitüsü, sanatseverleri yeni bir sergiyle buluşturuyor. Enstitünün bu defaki konuğu Barbaros Ayvaz.

Haberin Devamı

“Aşkı Arayan Ruhların İzinde” adını taşıyan sergisinde Ayvaz, resimlerinde umuttan mahvoluşa, kaderden aşka bir yolculuğa çıkarıyor ziyaretçileri. Ayvaz, kendi iniş çıkışlarıyla fırçasına yön verirken, insan ruhunun her halini tuvallerine yansıtıyor. Sergi; hep aşka ulaşmaya yönelik bir tonun izlerini süren, bu tondan beslenen, yıkılan ve sonra küllerinden yeniden doğan, oradan aşka uzanan soluksuz bir takibi tuvallerine yansıtan Ayvaz’ın, 12 eserlik koleksiyonundan oluşuyor.

Sergiden elde edilecek gelirin bir bölümünü Bersay İletişim Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora Burs Fonuna bağışlayacak olan Barbaros Ayvaz’ın “Aşkı Arayan Ruhların İzinde” adlı resim sergisi 25 Mayıs 2011 tarihine kadar Bersay İletişim Enstitüsü’nde gezilebilir.

Haberin Devamı