Faik Gürses Bu sese kulak ver
HABERİ PAYLAŞ

Bu sese kulak ver

MERHABA 2010

Her MHK’ya yeni İsmail Şencan’lar nasip etsin. Her kulüp başkanı tribün şiddeti ve küfürü önleme adına birlik yemini etsin. TFF şu yabancı sınırlandırmasını yeniden gözden geçirsin. (Arsenal-Portsmouth maçında oynayan 22 futbolcu arasında İngiliz olmadığı bilinen bir gerçek.) Kulüpler denetlensin, bilançosunun dışına çıkan kulüp küme düşürülsün. Örnekleri çoğaltmak mümkün ama, ben dahil Allah herkese yeni yılda akıl-fikir ihsan etsin.

ŞU YABANCILAR BİZİ FRANSIZ MI ZANNEDİYOR?

Burada kuzular. Hatta medyaya konuşmuyorlar bile. Ama ülkelerine gittikleri zaman ağızlarında bakla ıslanmıyor. Geri geldiklerinde iş daha da vahim bir hal oluyor. Ben demedim o yazdı, yalanı da ekmekli kadayıf cinsinden.
1998 Dünya Kupası’nda Uche, Amokachi ve Okocha ile Nijerya kampında buluştuk. Bir tek Türk medyasına konuşmadılar. 11 yıldır aynı flim devam ediyor. Carlos, Colin Kazım, Güiza, son örnekler. Onları niye adam yerine koyuyoruz ki...

SARVAN’I DİNLERKEN

Bir ara dalmışım, şu cümle ile uyandım: “Bu sene hakemlerin hatası azaldı.” Sonra yine daldım, şu cümle ile bir daha uyandım: “Ama bizi üzen çok büyük hatalar da oldu.” Sayın Başkan yıllarca şunu diyemiyor muyuz acaba, “Hata yapanı teşhir edelim. Kol kırılıp yen içinde kalmasın. Kamuoyu iyi ve kötü hakemi bilsin. Bu iş kapalı kapılar ardında olacaksa, her yıl aynı demeci tekrarlar durursunuz. Bir de şu tam profesyonelliği deneseniz. Bakın Sadri Şener de aynı fikirde.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder