Faik Gürses Bu 'SES'e kulak ver
HABERİ PAYLAŞ

Bu 'SES'e kulak ver

Haberin Devamı

ALKIŞLAR SENİN İÇİN ÖZHAN AĞABEY

Çarşamba Mudanya’daydık. Birçok dostunla birlikte. Kalabalığı yarıp Murat ile kucaklaştık (Canaydın). Göz göze geldik hatta selamlaştık. Dünya’da bulunan 3 ayrıcalıklı Beşiktaş rozetini Süleyman Seba’ya vermek için çabaladığın geceyi unuttum sanma ağabey. Ama öğrendim ki o rozet İsmail Ünal’da imiş.
Yine atlattın bizi. Pazar günü görmek istediğin tablolardan biri gerçekleşti. Sadece kendini bilmez biri su dolu pet bardağı fırlattı. Adnan Polat yakalanması için emir verdi. Sahadaki Galatasaray’ı görmediğin bir bakıma iyi oldu. Rahat uyu.

ARDA BEY

Rijkaard “Hazır mısın” diyor, o da “Evet hocam” diyor. Girmeden önce görülüyor ki acı içinde. Maç sonrası soyunma odasına gidecek hali bile yok. 10 numara, Galatasaray kaptanlığı, camianın beklentileri, Fenerbahçe derbisi, formanı taşıdığın kulüp için kutsal değerlerdir. Biraz daha büyüdüğünde daha iyi anlayacaksın, daha çok küçüksün!

AZİZ BAŞKAN, AZİZ HOCA

Lisansı yok ama, derbi öncesi motivasyonu Daum’un pabucunu dama attıracak cinstendi. Dünya’da böyle bir başkan ve de takımla birlikte yatıp kalkan başka bir başkan resmi yok.

Fenerbahçe’yi, Galatasaray maçına Aziz Yıldırım hazırladı, dersek gerçeği vurgulamış oluruz. Daum sadece maçtan sonra Türk antrenörleri üzerinden gönderme yapıp, başkanının uzaktan şut atın arzusuna onay vermiş oldu. Çünkü Selçuk’la sürekli birlikte olan Aziz hocaydı!

EY RUH GELDİYSEN ÜÇ DEFA VUR

Hangi takım 0-2’den böyle bir rakip önünde maç çevirir derseniz o takımı Türkiye içinde bulamam. Beşiktaş Teknik Direktörü’nün saha içi değişiklikleri ve oyuncu tercihlerinde durum ancak böyle bir skoru getirirdi.
Düşünsenize İbrahim Toraman 90 dakikada 3 mevkide birden görev yaptı. Denizli ne kadar büyüdüyse, Toraman da haftalardır Rüştü ile devleşiyor.

İHALE BİZE KALDI DUYURULUR

birlikte konuşmuyordu.) Keçeli, Ankara dönüşünde telefon açtı bana, “Başkan iyi, benimle konuştu siniri de geçti. Ama sana yazıdan dolayı fena kızgın.” Böyledir dostluklar arkadaşlar. Eski bir dostu kazanmak için bazen bir dostluk yem olarak kullanılır. Yazan: Feridun Fazıl Faik.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder