Faik Gürses Bu 'Ses'e kulak ver
HABERİ PAYLAŞ

Bu 'Ses'e kulak ver

Haberin Devamı

FULHAM-HAMBURG MAÇINDAN SONRA
Doğan Babacan ve Ahmet Çakar’dan sonra Avrupa arenasında yarı final yöneten 3’üncü hakemimiz Cüneyt Çakır. Üstelik herkesin bildiği gibi eski hakemlerimizden Serdar Çakır’ın oğlu.
Bugüne kadar yönettiği maçların hepsinde babasını gölgede bıraktı. Baba Çakır’ı aradım oğluyla ilgili neler düşünüyor diye: “Bir defa benim yorum yapmam doğru olmaz.
Zira halen faal gözlemcilik yapıyorum” dedi. Biraz zorladım “Yazma” dedi ama ben bize gurur gecesi yaşatan Türk hakemliğini başarıyla temsil eden Cüneyt Çakır için babasının neler söylediğini yazacağım, kusura bakmasın. İşte söyledikleri:
“1- Evet iyi bir yönetim tarzı gösterdi. 2- Hakem şansı da vardı. 3- Bir ara tam dokuz dakika düdük çalmadı. 4- Yardımcıları ile tam bir diyalog içindeydi. 5- Hamburg kalecisi Rost’a uzatma dakikalarında gösterdiği sarı kart doğruydu.”
Peki bir hakem olarak sizi geçti mi diye sordum “Bilmem, ona kamuoyu karar versin” dedi. Benden söylemesi, çoktaaan geçti. Dönüşte Merkez Hakem Kurulu ona sımsıkı sarıldı. O resimden çıkardığım sonuç şudur: “Bundan sonra hepimiz Cüneyt Çakır’ız.”

İMZA MOURİNHO
İnter’in hocası Barcelona’yı eledikten sonra tüm teknik direktörlere, “Siz de bir taktik versiyonla maçı kazanabilirsiniz” mesajı verdi.

CEVAT GÜLER
Galatasaray’ın eski teknik adamı, Arda için, “Kaptan gemiyi yürütemedi” dedi. Nedeni: “22 yaşında o gemi yürümez.”

RIDVAN ŞİMŞEK
Fenerbahçeli Gökhan Gönül’e ortak geliyor. Beşiktaşlı futbolcu süre alırsa, sınırsız hizmet verecek.

BU NASIL BİR ANLAYIŞTIR
Görevim icabı Bursaspor’u yorumladım. Vay sen misin yazan... Efendim Beşiktaş bizi kesmemiş, şimdi bana mı kalmış Bursaspor’u yazmak. Ya arkadaşlar, bu cüce felsefenizle bir arpa boyu gidemezsiniz... Şunu biliniz ki, haber kutsal, yorum hür, şampiyonluk DA hak edenindir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder